Digested – tko se boji zmija još?

Vi, uzrok najraširenije fobije na svijetu i pusti otok – što može poći po krivu? Puno toga, ako se pita ekipu iz mladog videoigraćeg studija Karel.

Kristian Komorčec utorak, 30. travnja 2024. u 09:10

Poklonici onog najstrašnijeg od svih žanrova, čini se, imaju razloga za veselje – ali samo ako ne pate od ofidiofobije.

Naime, na pomolu je novi bodycam survival horror u kojem ćete se naći licem u lice s onim beskrajno jezovitim bićem zbog kojeg su još i našim davnim precima znala zaklecati koljena.

Riječ je, dakako, o zmiji. Velikoj, velikoj, velikoj zmijurini čiji će jedini cilj u Digestedu biti taj da vas, kako kaže sam naslov, probavi– to da će vas prvo pojesti se, naravno, podrazumijeva.

Međutim, da se to ipak ne bi dogodilo na raspolaganju će vam biti razne alatke i predmeti, a koji bi vam trebali pomoći da na vrijeme šmugnete iz šume, odnosno da se dokopate tzv. ekstrakcijske kapsule.

Premda je sama premisa izrazito jednostavna, developeri obećavaju visok replayability, dosta taktiziranja, kao i, naravno, intenzivno igračko iskustvo.

Svi oni koje još uvijek nije uhvatila prpa Digested mogu očekivati najkasnije krajem lipnja, a kada bi trebao ugmizati na Steam.