Nokia 7.2 renderi otkrivaju trostruku stražnju kameru

NokiaPowerUser objavljuje nove rendere Nokia 7.2 smartphonea čije je predstavljanje zakazano za 5. rujna, a koje između ostalog otkriva trostruku stražnju kameru

Matija Pavlić ponedjeljak, 19. kolovoza 2019. u 01:51

Sve je bliže službeno predstavljanje novih Nokia pametnih telefona tvrtke HMD Global (zakazano je za 5. rujna), a samim time dostupno je sve više informacija o ovim uređajima.

Ovaj put na redu su i novi renderi budućeg Nokia 7.2 modela (nakon prošlomjesečnih rendera sa stranice Slashleaks). Novi renderi sa stranice NokiaPowerUser otkrivaju da Nokia 7.2 donosi zaslon tankih rubova s malim waterdrop notchom, dok se sa stražnje strane nalazi se kružna kamera s tri senzora (jedna od kamera je 48-megapikselna).

Ispod trostruke kamere nalazi se klasični senzor otisaka prstiju, a s donje strane uređaja vidljiv je 3,5-milimetarski priključak za slušalice. Sam uređaj na renderima je prikazan u crnoj, crvenoj i plavoj varijanti.

Prema dostupnim glasinama osim spomenutog Nokia 7.2 imat će 6,2-inčni zaslon rezolucije 2340 x 1080 piksela, Snapdragon 710 čip, 6 GB RAM-a te bateriju s kapacitetom od 3500 mAh.