Predstavljamo vam .debug - bit će to najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji!

.debug, developers conference by Bug, održat će se 12. i 13. prosinca 2019. u Algebra LAB-u u Zagrebu uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i suorganizaciju Algebre - ulaznice su u prodaji!

Bug.hr četvrtak, 3. listopada 2019. u 12:25

Dame i gospodo, štovane programerke i programeri, dragi geekovi, IT-jevci i ostali zaljubljenici u tehnologiju - s velikim veseljem najavljujemo da će se 12. i 13. prosinca u zagrebačkom Algebra LAB-u održati prvi .debug - developerska konferencija Buga, za koju već sada možemo reći kako će biti najveće takvo događanje dosad održano u našoj regiji!

Uz 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, sudionici će biti u prilici obići i „Advent na .debugu“ – veliku izložbu najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u adventskoj atmosferi uživati – kroz blagdanske zalogaje i gutljaje - u upoznavanju i druženju s kolegama developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki i drugim iskusnim kreatorima regionalne developerske zajednice.

Već sada su, naime, uz generalnog pokrovitelja Hrvatski Telekom i suorganiztora konferencije Algebru, na .debugu potvrdili svoje sudjelovanje vodeći pokretači domaće programerske scene - elitne kompanije koje uživaju ponajveći ugled u regionalnoj tehnološkoj zajednici, kakve su FIVE, CROZ, Infobip, Microblink, Tricoder, Zagrebačka banka, Nanobit, Span, Photomath, Addiko banka, Amodo, PBZ, Infoart, GlobalLogic i Erste banka

Ulaznice za .debug su od danas u prodaji, uz značajan popust za studente i učenike, a osim sudjelovanja na konferenciji osiguravaju i ulaz na veliki Bugov božićni party, kodove za popuste za ulaznice na WeAreDevelopers konferencije u Beču i Berlinu te, dakako, nezaobilazni .debugov goodie bag! Broj ulaznica je strogo ograničen, pa navalite dok ih ima putem web-stranice .debuga - www.debug.hr