Microsoft Edge za Android preuzet milijun puta

Prema Googleovim podacima Microsoftov Edge je ovog mjeseca uspio zadobiti povjerenje više od milijun korisnika Android uređaja

Stjepan Bilić ponedjeljak, 11. prosinca 2017. u 16:46

Čini se kako su Microsoftove aplikacije za Android dobro prihvaćene od strane korisnika. Podsjetimo, nedavno smo pisali o tome kako je Skype za Android preuzet više o milijardu puta, a sada nam stižu i informacije vezano uz preuzimanje tvrtkinog mobilnog browsera Edge.

Točan broj preuzimanja zbog Gooogleove politike nije moguće znati, jer tvrtka brojke prikazuje u razredima. Tako je na dan 3. prosinca Microsoftov Edge dospio u razred između milijun i 5 milijuna preuzimanja, što znači kako je preuzet barem milijun, ako ne i više puta.

U usporedbi s pojedinim aplikacijama, poput WhatsAppa koji je do 4. prosinca 2017. preuzet između milijardu i pet milijardi puta, Edgeov milijun može se činiti kao beznačajan, no ipak nije. Svakako treba uzeti u obzir kako je Edge iz Beta faze izišao tek krajem prošlog mjeseca (studeni 2017.).

Ako ga kojim slučajem još niste isprobali, možete sada. Zadnja inačica na Google Playu nosi oznaku 1.0.0.1270 i moguće ju je instalirati na Android uređaje s KitKtat inačicom Androida ili novijom.