Lego najavljuje Batmobil kojim se upravlja putem mobilne aplikacije

Za svu djecu koja vole igračke na daljinsko upravljanje, ali i za one koji se još uvijek osjećaju kao djeca, Lego ima idealnu novu igračku

Sandro Vrbanus nedjelja, 24. lipnja 2018. u 06:00

Proizvođač igračaka Lego najavio je kako će ovoga ljeta u prodaju pustiti svoj novi set iz serije DC Super Heroes – Batmanov Batmobil na daljinsko upravljanje. Djeci i onima koji se tako osjećaju ovaj će set pružiti mogućnost upravljanja putem posebne mobilne aplikacije putem koje će "vozač" moći Bluetooth vezom spojiti Batmobil s iOS ili Android mobitelom i tako kontrolirati rad dvaju elektromotora i voziti ovo vozilo.

Ovaj se paket sastoji od tek 321 dijela, ali u njemu se nalazi i posebna figura Batmana, vozilo s pogonom na četiri kotača dugo 9 centimetara i s dva dvostruka topa. Dodatno iz Lega najavljuju i kako će aplikacija s vremenom dobivati i nadogradnje kojima će se Batmobil moći programirati, pa će ova igračka moći poslužiti i kao gadget za učenje STEM vještina.

 

Get ready to power your way through Gotham City with the app-controlled LEGO DC Super Heroes Batmobile coming August 1st! 💥😃

Posted by LEGO on Thursday, June 21, 2018

U prodaji bi se Batmobil na daljinsko upravljanje, kao i pripadajuća aplikacija, trebali naći 1. kolovoza po cijeni od 100 dolara.