prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Prezentacija - Newlineovi interaktivni zasloni

Zbogom pametnim pločama, živjeli interaktivni zasloni!

Važni korporativni sastanci, predavanja i prezentacije donedavno su bili nezamislivi bez pametnih ploča – statične prezentacije pretvarale su se u interaktivne događaje, omogućavale su suradnju i razmjenu ideja, poticale stvaralaštvo i kreativnost, a njima se upravljalo dodirom prsta. No, nije sve tako jednostavno. Kako bi cijela priča funkcionirala, bio je potreban i širokokutni projektor, zatim poseban nosač za njega, brdo kabela, računalo, zamračena prostorija, i prema mogućnostima, netko iz IT podrške u blizini, samo za svaki slučaj.


Objedinjene komunikacijeKako bi poslovna komunikacija bila jednostavnija, brža i uspješnija, pametne ploče sve više zamjenjuju interaktivni zasloni nove generacije, odnosno multitouch ekrani dijagonala od 55” pa sve do 85”, u Full HD i 4K razlučivosti, a koji objedinjuju sve praktične mogućnosti u jednom uređaju. Istovremeno, takvi ekrani izrazito su jednostavni i intuitivni za upravljanje – poput pametnog telefona ili tableta, a omogućuju cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama.

 

Među najinovativnijim proizvođačima interaktivnih zaslona na tržištu je američka tvrtka Newline Interactive, koja osim hardvera, nudi i niz prezentacijskih softverskih rješenja, ali i druge alate za poslovnu suradnju.


Interaktivni zasloni Newline poslovnim korisnicima nude objedinjene komunikacije u pravom smislu riječi “all-in-one” uređaje za suradnju i komunikaciju, pomoću kojih je moguća interakcija cijelog tima, bez ograničenja, dijeleći ne samo zvuk i sliku, već i podatke i bilješke sa sastanka, ali i videokonferencijske pozive. Snažan PC pohranjuje sve korisnikove datoteke i podatke, a oni su spremni za korištenje u svakom trenutku, pritiskom jednog prsta.


Pametna suradnjaZasloni Newline s dolaze s potpuno tech-free olovkama, koje se koriste za rad na zaslonu, ali istovremeno je moguće koristiti i samo vlastiti prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu, i to ne samo jedan korisnik, već i cijeli tim – istovremeno!


Kombinirajući sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, imate sve što vam je potrebno za produktivan sastanak u jednom uređaju. Ovi zasloni reagiraju na dodir jednako kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite.

 

Svaki Newlineov model dolazi s više HDMI, USB i A/V ulaza, ali i HDMI izlazom za spajanje i prikaz slike na dodatnom zaslonu ili projekcijskom platnu, a tu su i komponentni priključci za mikrofone, zvučnike i multimedijalne playere, a same zaslone moguće je kombinirati sa zidnim ili podnim, pomičnim stalkom.

 

Početna IB serija zaslona dolazi u dimenzijama do 80”, u Full HD razlučivosti, s ugrađenim operacijskim sustavom Android i WiFi dongleom za bežično spajanje na mrežu. Jača, UB serija visokokvalitetno je rješenje za sobe za sastanke i konferencijske dvorane, a nudi 4K UHD razlučivost i dolazi u veličini do 86”. Sve serije imaju mogućnost ugradnje opcionalnog PC-ja, a superiorna X serija ima dodatno ugrađene 1080p širokokutne kamere i mikrofone za videokonferencijske pozive te beskonačne mogućnosti za suradnju i interakciju, uz vrhunski dizajn.

Ovo je djelomični tekst, koji je u cjelosti objavljen u
Bugu 296_297 (srpanj/kolovoz 2017.)
dodaj komentar
Napomena: Članci iz časopisa se ne prenose uvijek kompletni, sa svim slikama, potpisima pod slike, okvirima, tablicama i sličnim. Ponekad se ne prenosi niti cijeli tekst članka. Svrha članaka na Webu jest da pruže uvid u način obrade teme i potaknu interes za proučavanjem tiskanog broja. Za cjelovit uvid u članke - savjetujemo da pogledate papirnato izdanje časopisa. Hvala.
Kako bi poslovna komunikacija bila jednostavnija, brža i uspješnija, pametne ploče sve više zamjenjuju interaktivni zasloni nove generacije u Full HD i 4K razlučivosti, a koji objedinjuju sve praktične mogućnosti u jednom uređaju. Takvi ekrani izrazito su jednostavni i intuitivni za upravljanje – poput pametnog telefona ili tableta, a omogućuju cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama

Više informacija

Ustupio

AVR (Audio Video Rješenja)

URL

www.avr.hr

prethodni tekstovi

Newlineovi interaktivni zasloni

Zbogom pametnim pločama, živjeli interaktivni zasloni! sri 12.7.2017

4G Internet umjesto fiksne linije

SIM karticom do brzog (i neograničenog) Interneta uto 13.6.2017

Kako i gdje popraviti smartphone?

Upomoć, strgao sam mobitel! uto 6.6.2017

Gdje studirati informatiku? [2017]

Najbolje za IT generaciju pet 12.5.2017

Wacom MobileStudio Pro 13

Studio u krilu čet 11.5.2017

MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11GB

Zmajski dobra sri 10.5.2017

AMD Ryzen 5 1600X i 1500X

Ryzen 5 - navala na srednji segment uto 11.4.2017

Philips Brilliance BDM3270QP

Može posao, može i igra pet 7.4.2017

HBO GO

HBO GO – što je i kako se koristi pon 6.3.2017

Odlazak algoritma SHA-1 u povijest

Hashiranje podataka i sigurnosni algoritmi pet 24.2.2017

Noa Element H10

Vrijedi novca pet 10.2.2017

Laserski projektori Optoma

Budućnost videoprojekcije je stigla! sri 25.1.2017

svi tekstovi

vezani sadržaji

najkomentiraniji sadržaji