prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Prezentacija - Newlineovi interaktivni zasloni

Zbogom pametnim pločama, živjeli interaktivni zasloni!

Važni korporativni sastanci, predavanja i prezentacije donedavno su bili nezamislivi bez pametnih ploča – statične prezentacije pretvarale su se u interaktivne događaje, omogućavale su suradnju i razmjenu ideja, poticale stvaralaštvo i kreativnost, a njima se upravljalo dodirom prsta. No, nije sve tako jednostavno. Kako bi cijela priča funkcionirala, bio je potreban i širokokutni projektor, zatim poseban nosač za njega, brdo kabela, računalo, zamračena prostorija, i prema mogućnostima, netko iz IT podrške u blizini, samo za svaki slučaj.


Objedinjene komunikacijeKako bi poslovna komunikacija bila jednostavnija, brža i uspješnija, pametne ploče sve više zamjenjuju interaktivni zasloni nove generacije, odnosno multitouch ekrani dijagonala od 55” pa sve do 85”, u Full HD i 4K razlučivosti, a koji objedinjuju sve praktične mogućnosti u jednom uređaju. Istovremeno, takvi ekrani izrazito su jednostavni i intuitivni za upravljanje – poput pametnog telefona ili tableta, a omogućuju cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama.

 

Među najinovativnijim proizvođačima interaktivnih zaslona na tržištu je američka tvrtka Newline Interactive, koja osim hardvera, nudi i niz prezentacijskih softverskih rješenja, ali i druge alate za poslovnu suradnju.


Interaktivni zasloni Newline poslovnim korisnicima nude objedinjene komunikacije u pravom smislu riječi “all-in-one” uređaje za suradnju i komunikaciju, pomoću kojih je moguća interakcija cijelog tima, bez ograničenja, dijeleći ne samo zvuk i sliku, već i podatke i bilješke sa sastanka, ali i videokonferencijske pozive. Snažan PC pohranjuje sve korisnikove datoteke i podatke, a oni su spremni za korištenje u svakom trenutku, pritiskom jednog prsta.


Pametna suradnjaZasloni Newline s dolaze s potpuno tech-free olovkama, koje se koriste za rad na zaslonu, ali istovremeno je moguće koristiti i samo vlastiti prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu, i to ne samo jedan korisnik, već i cijeli tim – istovremeno!


Kombinirajući sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, imate sve što vam je potrebno za produktivan sastanak u jednom uređaju. Ovi zasloni reagiraju na dodir jednako kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite.

 

Svaki Newlineov model dolazi s više HDMI, USB i A/V ulaza, ali i HDMI izlazom za spajanje i prikaz slike na dodatnom zaslonu ili projekcijskom platnu, a tu su i komponentni priključci za mikrofone, zvučnike i multimedijalne playere, a same zaslone moguće je kombinirati sa zidnim ili podnim, pomičnim stalkom.

 

Početna IB serija zaslona dolazi u dimenzijama do 80”, u Full HD razlučivosti, s ugrađenim operacijskim sustavom Android i WiFi dongleom za bežično spajanje na mrežu. Jača, UB serija visokokvalitetno je rješenje za sobe za sastanke i konferencijske dvorane, a nudi 4K UHD razlučivost i dolazi u veličini do 86”. Sve serije imaju mogućnost ugradnje opcionalnog PC-ja, a superiorna X serija ima dodatno ugrađene 1080p širokokutne kamere i mikrofone za videokonferencijske pozive te beskonačne mogućnosti za suradnju i interakciju, uz vrhunski dizajn.

Ovo je djelomični tekst, koji je u cjelosti objavljen u
Bugu 296_297 (srpanj/kolovoz 2017.)
dodaj komentar
Napomena: Članci iz časopisa se ne prenose uvijek kompletni, sa svim slikama, potpisima pod slike, okvirima, tablicama i sličnim. Ponekad se ne prenosi niti cijeli tekst članka. Svrha članaka na Webu jest da pruže uvid u način obrade teme i potaknu interes za proučavanjem tiskanog broja. Za cjelovit uvid u članke - savjetujemo da pogledate papirnato izdanje časopisa. Hvala.
Kako bi poslovna komunikacija bila jednostavnija, brža i uspješnija, pametne ploče sve više zamjenjuju interaktivni zasloni nove generacije u Full HD i 4K razlučivosti, a koji objedinjuju sve praktične mogućnosti u jednom uređaju. Takvi ekrani izrazito su jednostavni i intuitivni za upravljanje – poput pametnog telefona ili tableta, a omogućuju cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama

Više informacija

Ustupio

AVR (Audio Video Rješenja)

URL

www.avr.hr

vezani sadržaji