prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

emisije

uto 9.5.2017 u 19:00

Intel želi da prestanemo overklokirati Core i7-7700K!?! [26:36]

ocijenite prilog
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
pointer
0
ocjena 9
pregleda 4917
7,7 ocjena
dodaj komentar

Zadnji komentari na forumu

PzKpfw čet 11.5.2017 09:39 ocjena 10

E, da moj nick je: PzKpfw, skraćeno od Panzerkampfwagen, odnosno Panzer, te čitajte nick kao "Pancer", te to u stvari znači oklopno borbeno vozilo, odnosno tenk na njemačkom.Kako se najbolje boriti kontra puževa, pitam za ozbač? Da ne žderu šalatu Što se tiče grafulja...Da, volim čitati Vaše recenzije u vezi njih, pogotov one koje su high-end. Mislim da je sadašnji način opisa kartica, sasvim O.K..Posebno su mi drage one teme, gdje se uspoređuju dvije kartice, ono vs., čak je dobro uzeti i tri-četiri kartice pa usporediti iste.Dobar je ovo put što veli Denis, da se za svaki cjenovni rang opišu po jedna ili više predstavnika za određeni rang.Inače, Denis dosta dobro opisuje grafulje, te znam da to nije onako suhoparno, nego se zna pozivati na svoje prošle recenzije, te kada opiše o jednoj kartici u stvari, čitatelja uvodi u cijelu priču, te mu pruža širi spektar tematike ne zabrijaući se samo na konkreti model kartice koji recenzira.Lajkam to! Očaravajuće su ovo boje na G.skiil, pogotovo svjetloplava.Volim plavu boju. Sviđa mi se ilustracija sa Core i7-overclockiranjem i BMW 3 koja se vozi u prvoj ili drugoj brzini kak' veli Šuštinjo.Ovo u vezi Intela nisam znao(kako štedi na materijalu), te kakoa AMD tu ne štedi u odnosu na Intel. Tu znači da AMD u tom kontekstu ima prednost u odnosu na Intel.U svakoj emisiji naučim nešto novo, tako da ovo nije samo super kompjuterska emisija, nego i obrazovno-odgojna. Špica je dobra, po meni je nemate potrebe mijenjati. Čim čuje zvuk poznate najavne špice, odmah u podsvijesti se javlja spoznaja, da slijedi nekaj dobro.I dalje vas pratim svojim čitanjem i gledanjem. EDIT: eh, dečki umaloh zaboravih...fala Vam na lijepom i sadržajnom odgovoru() u vezi Win Defendera. Bilo je poučno, te mi se sviđa vaš pristup AV rješenjima gdje težite jednostavnosti, bez kompliciranja sa teškim 3party AV rješenjima. Tako i treba, i inače u životu težiti jednostavnosti. Sviđa mi se takav pristup, te ga lajkam.Više mi znači Vaš konkretan odgovor kao kompjuteraša koji ste u stalnom i neposrednom doticaju sa kompjuterima, nego tisuće drugih tekstova po netu ili mišljenja običnih korisnika koji samo kompliciraju sa zaštitom kompjutera od maliciozne virtualne gamadi. 

Ajar čet 11.5.2017 05:01

dobro, onda ćemo prestati. ali neka znaju da nas to ne raduje. malo je radosti u životu/poroka, a ovo bijaše jedan od njih. 

Damok sri 10.5.2017 22:55

Ali stvarno dečki promijenite uvodni jingle, ovo kad čujem mislim da počinje Modul8.