prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

emisije

čet 4.5.2017 u 17:00

Nered u Bug Labu! [41:33]

ocijenite prilog
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
pointer
0
ocjena 11
pregleda 4214
9,6 ocjena
dodaj komentar

Zadnji komentari na forumu

Igor150 pon 8.5.2017 22:01

davnih sam dana predložio trake za trčanje umjesto stajanja..al nisu prošle kod Arunovića.Neka neka,evo ja se nudim za umjetno disanje čisto onako baš da ne stojite.Ponavljam: volontiram ... e ovako,s obzirom da sam si priuštio monitorčić sa freesyncom,jel imate neku relativno osrednju grafu sa istim za preporuku koja vam je prošla kroz ruku na testu s malo dužim iskustvom(da nisu samo sinetički testovi,nego realni testovi u praksi)? posjedovao 3 različite već dosad iz r7 serije od 2 različita proizvođača koje su imali isti problem,neusklađenost v-rama i v-procesora sa trzanjima na praznom ekranu(prazan hod) i kod surfanja...i na kraju požalio,smučilo mi se te ih se riješio i prešao na low profilku od nVdijie. Zato pitah,pišem da ne prođem isto opet. (zapele za oko ove grafe iz pretprošle emisije što su bile rx 580tice ako se nevaram).

PzKpfw ned 7.5.2017 22:47 ocjena 10

Eh, sada sam skužio zakaj stojite. E, to je već opravdan razlog.  Kompjuteraši moji hvala Vam na iscrpnom odgovoru u vezi Mac kompjutera. Odmah sa nakon odgledane emisije išao pročitati temu o hackintoshu da mi upotpuni gradivo i znanje koje ste iznijeli ovdje u emisiji.Dakako i na drugom mišljenju u vezi AMD. Mislim da bi bilo dobro da u svrhu lakšeg praćenja videa, kada govorite o speckama nekog uređaja ili o preporukama nekih uređaja(kao kada je Davor iznio nekoliko modela mobitela) pri odgovaranju na komentare, uključite tekstualne komentare da cijela prezentacije videa, bude zaokruženija, te da gledatelj ne mora nekoliko puta vrtiti video dok sve pouhvatiti. Pitanja: -dal' je po iznesenom u videu, te u Davorvom osvrtu može zaključiti da se MS neće baš usrećiti sa svojim Surface, jer niša na koju cilja ima jeftinije alternative?Ciljaju samo na bogate studente? Cilja li MS da će tržište prepoznati benefite koji nosi jedan ovakav uređaj, te da bude spremno za to platiti veću cijenu???Il' je ovo samo neko isprobavanje??? - opet, referirajući se na Davorov tekst gdje je u kolumni, rasturio urbane legende, da je MS Defender neki kao "loš" izbor za AV rješenje, htio bih vas pitati što imate na svojim glavnim stolnim PC configruacijama kao AV rješenje(i koje blocker u browserima)?Ako smo oprezni po pitanju surfanja uz brain.exe, onda nema potrebe za kupnjom ili instaliranjem drugih AV rješenja, pored AV rješenja iz Microsofta?? -dal' se po vama isplati instalirati komercijalnu verziju Malwarebytes kao real time zaštitu, pored MS Defender Security Centre? Il' nema potrebe za tim? Dal' i taj Malwarebytes ulazi pod shemu da nam ne trebaju 3-party rješenja sa strane kako je izneseno u Davorovoj kolumni.Pitam konkretno zato, jer se prošle godine u BUG kada se pisalo o zaštitama kontra kriptolokera, bilo tamo spomenuto da pored real time AV zaštite bi bilo dobro imati i to rješenje iz Malwarebytesa. Eto, dugačka pitanja, al' ne zahtjevaju dugačke odgovore.... Al' zato slobodno vi dečki moji budite dugački, nije bed. Dapače.

4mal pet 5.5.2017 16:18 ocjena 10

targeta jer 1i1...