prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

emisije

ned 26.2.2017 u 13:30

Star Tech 2.24: Ivan Mrvoš, pametne klupe Steora i CEO startupa InClude [22:36]

ocijenite prilog
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
pointer
0
ocjena 9
pregleda 5286
8,0 ocjena
dodaj komentar

Zadnji komentari na forumu

Bura pon 27.2.2017 14:32

Slažem se sa summusom. Ne radi se o tipičnom hrvatskom jalu nego o tipičnom hrvatskom "Bog i Hrvati!" tj. izabrani narod. Uvijek najpametniji, nitko se nije prije nas toga sjetio, da ne nabrajam, potpomognutim žutim senzacionalizmom, jasno mi je da 24sata i ini "puše" ovakve priče, ali nažalost i Bug. Susreo sam se s pametnim klupama, koje nude isto, a i više što kod nas, što vani. Zamisli neke su toliko pametne da imaju i nadstrešnicu. Svaka čast dečku ako je zaista uspio prodat toplu vodu no ovo je u rangu s pametnim usb (ebay) utičnicama, Stirlingovim motorima, pametnim tuševima  i ostalim veleumnim izumima HR youtube DIY inovatora kojih su bili puni mediji.Još malo pa će dostići Rimca.

summus pon 27.2.2017 09:04 ocjena 1

U hrvatskoj ima još firmi koje proizvode solarne klupe koje su i veće i uspješnije a postojale su davno prije nego je ovaj napustio fakultet. Stvarno ne razumije čemu toliko divljenje ovom otkrivanju tople vode.  Hrvatske firme kao i svijetske uz solarne klupe proizvode i solarna stabla, solarne autobusne stanice i još puno toga. Pa Energomobil je postavio više solarnih klupa u hrvatskoj od ovoga tipa a što se tiče svijeta dovoljno je reći da su ih postavili i u Dubaiju. Imaju isto wifi, punjenje mobitela i sve ostale gluposti koje je eto ovaj inovativni bivši student izmislio. Kad sam išao na Sopotac (jedno izletište u hrvatskoj) tamo je bilo nekoliko pametnih klupa najbliže selo do toga se zove Njemci. Na te klupe se možeš povezati bluetoothom i vidjeti sve podatke o vremenu možeš poslušati 10-ak ptica koje tamo žive jer klupa ima ugrađen i zvučnik (poprilično glasan- probao sam pustiti par pjesama sa mobitela i sve je ok radilo). Ne znam da li se uopće na ove solinske možeš spojiti i vidjeti podatke o temperaturi ili to samo mogu oni tamo negdje svakih pola sata kako je rekao. U svakom slučaju ovo je govno od inovacije i ima još puno toga što može "izmisliti" treba samo dobro pogledati što su već drugi davno napravili.

PzKpfw ned 26.2.2017 16:52 ocjena 10

Great video! Zanimljivo mi je bilo slušati kako pametna klupa djeluje, te kakve sve specke ima. Fakt je pametna, te je proizvod sa glavom i repom. Idejni začetnik klupe je fakat mislio o svemu, te ništa nije prepustio slučaju. Ivan je do sada već postigao mnogo, te možemo biti sretni kao društvo što imamo ovakvoga odličnog mladića među nama. Vidi se da cijeli zajednicu iz koje je nikako, te ne trči za lovom, nego želi što više naših ljudi uključiti u proizvodnju klupe. Baš je bio poučan video gdje je naš bugovac drPetric baš sve moguće pitao našeg Ivana, tako da gledatelj i slušatelj Star Tech može biti zadovoljan i informiran do kraja nakon odgledanog videa. Pogledao sam već dva puta(prvi puta noćas u gluho doba noći čim sam ga spazio na BugTV, YT kanalu od mojeg omiljenog časopisa), te ne znači da neću još koji put, jer je fakat meni zadovoljstvo slušati ovakve pozitivne primjer i ličnosti. Svaka čast dečki!!!!Tako se radi biznis!Ivan samo vrti svoj film, te živi svoje snove.Suerte!