prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

emisije

ned 25.6.2017 u 13:30

Star Tech 2.40: Hrvoje Prpić, Trillenium, CEO [21:01]

ocijenite prilog
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
pointer
0
ocjena 11
pregleda 8757
8,3 ocjena
dodaj komentar

Zadnji komentari na forumu

Lewis pon 26.6.2017 19:40 ocjena 9

Prpicu, lijepo si ti to objasnio ali mogli ste nesto i pokazati malo od toga AR-a, recimo neke CU tenisice i slicno ;) ;) ;).

PzKpfw ned 25.6.2017 23:20 ocjena 10

 Eh, i sam imam dugu kosu. Ima nešto u kosi, a ne samo utjehe.... Iz tužne priče, otac je na osnovu toga napravio dobro djelo, koje danas baštine tisuće naraštaja, ne samo na osobno zadovoljstvo, nego ekipa iz Doline(centar kompjuterskog svijeta), radi fantastične stvari na dobrobit cijelog čovječanstva.Kompjuteraši drmaju svijetom...U Dolini, bogatstvo različitosti dolazi do izražaja, a posebno navijam za meni drage Izralece, fanatastične ljude koji kao narod imaju bogatu povijest.... Drago mi je što je ovakva kompjuterska veličina gostovala u mojoj omiljenoj emisiji, te što nam je približio svakodnevni život Silicijske doline.Bogatstvo ljudi, znanja, tehnologije na jednom mjestu mora rezultirati fenomenalnim novim stvarima.Trnoviti put je prošao naš Prpa, dok se borio za svoj stvar u US.Puno sreće našem Prpi u budućem radu, te svakog kompjuteraš može nadahnuti njegov inspritivna priča iznesena u ovo emisiji. Čovječe...., kao i uvijek gledam emisiju od početka do kraja, te kada ono već očekuješ odjavnu špicu,...... treći dobitnik si ti sam. Ju-hu, Dinamo Zagreb, Dinamo Zagreb, pao je gol u posljednjoj minuti prevažne tekme....ovo je bolje, nego kinder jaje, em sam dobitnik, sretnik, vlasnik nove mobitela, em sam dobio javno priznanje kao Dinamovac, em sam imao i gosta Dinamovca, te još mobitel plave boje. Em, još sa posvetom...Eh, pa ljudi hvala vam iskreno., dr. Petricu, Siniši, Tomislavu, te cijelom BUG kolektivu na proizvodnji odličnog sadržaja koji obogaćuje naše živote svojstvenim pristupom(BUGov način), te boljim pogledom na svijet. Dakako, još se jednom moram zahvaliti što sam odlično primljen na BFS 2017, te sam iz prvih redova mogao gledati svoje hi-tech junake.BTW, svoj prvi pravi posao u struci unutar ICT sam našao tako što sam vidio oglas za isti na BUGovim mrežnim stranicama, prije par mjeseci, te ovaj mjesec počeo delati....Hoću-neću, moj kompjuterski život vezana je za BUG. To mi je drago, te se ne žalim. Dapače!!  Dragi moji, lijepo se odmorite GO, te se vidimo na jesen.Ovaj mobitel, kaj sam dobio nije običan mobitel. Naime, on je još potpisan, sa svojevrsnom posvetom. Eh, to ga čini meni još dražim. Osjećam se kao vojnik koji dobio počasno oružje il' pak kao navijač koji je primio dres od svojeg omiljenog kluba sa potpisom igrača... BUG, roka nadmoćno!!!