Industrijska računala /terminali

poruka: 4
|
čitano: 2.795
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
Industrijska računala /terminali

Pozdrav.
Ne znam dal postam na dobar podforum. Naime tražim industrijska računala ili terminale. Našao sam ih dosta već kod nas i vani, većinom su to gotova rješenja s touchscreenom. Želio bih istražiti još opcije da li postoji mogućnost da se umjesto posebnog računala za industriju ugradi bilo koje i samo se postavi touchscreen ekran? Ako može i tako fukncionirati, gdje bih mogao nabaviti postolja za računala nekakav nosač za ekran u jednom? Ako netko zna gdje bih mogao to nabaviti i ako je radio nešto slično molio bih da podjeli iskustva. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Re: Industrijska računala /terminali

Mislim da ti to dosta ovisi u kakvim će uvjetima raditi računalo. Končar INEM ti se bavi time, imaju dobra industrijska računala, a možeš pitati da li bi ti prodali samo kućište i ekran (ako misliš da bi ti bolje bilo da sam odradiš ostatak).

13 godina
neaktivan
offline
Industrijska računala /terminali

Mi u firmi koristimo Končar i Touch Elo 19" monitore u industrijskom okruženju (velika količina prašine) i radi odlično..... Končar podrška je ok ,računala isto.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
offline
Industrijska računala /terminali

Bilo koje sa zatvorenom kutijom na kojoj je touch,ako je u okruženju plinova i dovodom zraka iz kompresora u istu kutiju da nemože doći do explozije i ujedno hlađenje( jako mala količina zraka).

Nuspojava je velike cjene upravljačkih programa koji piče preko lana pa adapter i optika dalje. Ovo ti je moj primjer jer je kutija sa windovsima xp plačena 48.000 € a nadzire i upravlja ovo klik.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice