Bug 283

poruka: 2
|
čitano: 1.390
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
online
Bug 283

Broj za lipanj (u utorak na kioscima)...

...
Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina
offline
Bug 283

       Moram napisati svoje oduševljenje sa temom broja iz lipanjskoga Buga. Tema je vrlo kvalitetno obrađena, te nudi svakome čitatelju da za 0 kuna odabere neki džaba AV u borbi kontra nove pošasti maliciozne gamadi-ucjena softvera. Čitatelj može odabrati koji mu AV više odgovara po kriterijima detekcije, performansi i mogućnostima samog AV. Pa, tako ako imamo stariju konfiguraciju uzeti ćemo AV koji manje troši resursa, a na novijima one koje nude bolju detekciju. Puno se toga može naći na Internetu u vezi borbe kontra ransomware, al' ja dajem prednost neutralnoj strani kako što je kompujterski časopis, jer za izvore na Internetu nitko ne jamči njihovu vjerodostojnost. Dočim za Bug provjereno znam da je neutralan, profesionalan, te vrhunski časopis sa obiljem kvalitetnog teksta koji je pravi užitak čitati.

 

Ne bih htio druge teme previše izdvajati iz lipanjskog Buga, jer su mi sve podjednako drage i vrhunske, te volim čitati vaše opise mobitela, kolumne, opise videoigara, odnosno cijeli Bug od korica do korica...

 

E, da, sviđa mi se humor koji nalazim u vašim tekstovima, kao primjerice tekst od Šuštinja u vezi Google konfernecije, kada napiše riječ kifla ili pak kada napiše da nam netko pošalje poslati sliku svoje kite(cvijeća)...kada  čitatelj t pronađe u tekstu mora se jednostavno potrgati od smijega....

...kao što sam se ja potrgao...

 

Lijepo je kada Bug dobije kao jedan od malobrojnih, ako ne i jedini časopis priliku testirati nova čuda tehnologije kao VR headset.

 

E, još bih htio napisati da nije mala stvar kada Bug kao časopis bude na pojedinim konferencija izabran u uži žiri za biranje nečeg najboljeg u proteklom razdbolju(to sam pročitao u nekome od prošlih Bugova).

 

Oduševljen sam sa vama, te vas jako volim čitati.

Bug, rula nadmoćno! ! !

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2016 21:57 (PzKpfw).
Moj PC  
4 0 hvala 4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice