Bug 291

poruka: 3
|
čitano: 1.186
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
Bug 291

Volio bih da ste komentirali pismo čitatelja Ivana Baričevića (str. 8), a ne ga samo objavili. I mene zanima da li je u planu uvođenje više softverskih tema.

 

Inače, analiza vodenih hlađenja i xpc su zakon teme :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 21:45 (Pc44).
 
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
offline
Re: Bug 291
Pc44 kaže...

Volio bih da ste komentirali pismo čitatelja Ivana Baričevića (str. 8), a ne ga samo objavili. I mene zanima da li je u planu uvođenje više softverskih tema.

 

Naravno, pa sve ti to ide malo na jednu stranu, pa na drugu - tako da već u broju za ožujak TB je edukativno-informativna, ima i nešto softvera, a sigurno će u idućim mjesecima biti brojeva u kojima će i cijela TB biti softverska.

 

Pismo je i objavljeno kao - jasna i konstruktivna kritika!

...
10 godina
offline
Bug 291

I mene je kao i kolegu forumaša Pc44, ponajviše dojmile teme od Denisa i SuperDavora, odnosno teme o XPC i vodenim hlađenjima.

Čovjek i ne zna kaj se sve dobro nudi na tržištu u high end cjenovnom razredu, jer dobiva se na lotu svaki dan. Al' dobro je znati u slučaju da čovjek na neki način dođe do velikih para.

E, svidio mi i tekst:"Sirov takt, surova istina". Da, kada čitam BUGa znam da je što se tamo napiše istina. A, novinari i trebaju pisati istinu, zato i jesam(između ostalog) samo preplatnik na BUGova izdanja, mada kupujem na kisoku više raznovrsnih tiskovina.

 

A, Šuštinjo je rasturio temu u svojem stilu, jer gdje kada se čitaju njegovi tekstovi, pažljiv čitatelj može svaki opisan model hardvera, povezati u cjelinu koja je u skladu sa glavnom temom broja jer on piše na način da na više mjesta radi svojevrsnu rekurziju, odnosno vraćanje i uspoređivanje jednog modela sa drugim, te čitatelj na kraju ima jasnu sliku, zašto uzeti jedan model, a zašto primjerice ne uzeti drugi model s obzirom na različite kriterije.

Onako, prava novinarska analiza i obrada neke teme. Razbijanje teme na jasne atome, koji se lako povezuju u cjelinu kada se napravi raščlanjivanje svakog pojedinog modela vodenog hlađenja uz jasne kriteriji testiranja. Uz odličan početni uvod u stilu Q&A.

Tako sam doživio glavnu temu o hard-testu.

 

Nego, pored tih navedenih tema i cijeli BUG je kao i uvijek odličan.

 

Well, kaj se tiče stalne dileme oko pisanja o HW ili SW, odnosno čega ima manje, čega više. Držim da jedno bez drugoga jednostavno ne ide. Pa, tako ne mogu vrtiti SW bez odgovarajućeg HW, a za određeni SW moramo znati koji nama treba HW. 

Tako da je meni ta dilema, pomalo nepotreban, jer ne mogu doći do nekog  komada HW tako lako, dočim neki SW ipak mogu testirati na svojoj config.

 

Kako god bilo....

BUG, rula nadmoćno!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice