Bug Future Show 2018

poruka: 3
|
čitano: 4.224
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
offline
Bug Future Show 2018

Ej, ljudi, ljudi….

 

….prođe još jedan nezaboravan BUG Future Show. To je nešto posebno, jer nama naša omiljeni magazin daje mogućnost da osjetimo dašak tehnologije tu,  na ovom brdovitom Balkanu, gdje malo toga nas povezuje sa modernim, naprednim svijetom.

Čim sam došao išao sam si nabaviti novu majicu sa logotipom ovogodišnjeg BFS, kod naše gđa. Vesne – prve dame BUG ove redakcije. Super dizajn, te me podsjeća na boje Borussije Dortmund. Žuto na crno, baš je dopadljivo. Rado ću nositi BUG majicu, jer me uvijek podsjeti na meni dragi magazin BUG.

 

Ispred ulaza u glavnu dvoranu bilo je Asseco koji je za ispunjen obrazac o sebi, poklanjao majicu. Super kombinacija za sve one koji traže posao u Assecu. Tako ako ste bili na BFS, mogli ste dobiti posao, prije samoga BFS. J

 

Još sam uvijek pun dojmova, te same sadržaje predavanja pamtim fragmentirano kako mi dolaze u sjećanja….Srećom, bude išao DVD, pa ću moći sumirati svoje dojmove.

Posebna gošća, naša sestra Myraim dala je posebni element cijelom BFS 2018 kao događaju. Po meni ona je donijela novu dimenziju, jer dolazi iz centra svjetskog high-tech, te je na pravom izvoru informacija, te nam može reći kakva nas fantastična budućnost čeka. Imao sam je čast upoznati i malo popričati sa njom. Taj sam događaj ovjekovječio jednim dobrom fotkom sa Myraim.

Tamo je, taj dan sve bilo puno odličnih developera, te sam imao prilike čuti, vidjeti, te pitati sve što me je zanimalo. Dojmili su me se posebno Nanobitovci, te Fiveovci.

Žao mi je što tamo nije bio, uživo naš Luka Abrus, al' ništa za to. Imalo smo javljanje iz Amerike.

Ako bi baš morao birati koje predavanje mi je bilo najbolje, izabrao bih 25 godina BUG-a. Moglo se čuti puno zanimljivih pojedinosti o tome kako se stvarala povijest BUG. Kada voliš BUg, onda i želiš čuti koji su njegovi korijeni. Pa, tako sam saznao, kako su se iza knjižnice US amabasade, „posuđivao materijal“ ili pak kao su se skenirani stranice slale za Italiju, prije štampanja….

 

Osim posebne VIP gošće Myraim, Luke, Alberta, tamo se na BFS mogao još sjetiti dašak Amerike i na taj način, što su tamo bili živi Elvisi.

 

Letio sam sa predavanja na predavanje, jer sam štoviše sadržaja htio saznati i upiti.

 

Trebali ste to vidjeti, ljudi su stajali u prolazu, na stepenicama u tolikom broju, se jedva dolazilo do izlaza….Baš je bila navala, kao da je neka važna tekma.  To mi nimalo nije smetalo, nego baš dapače, čovjek je mogao osjetiti na kakvom je važnome događaju. Tih osam i nešto sati tamo, proteklo je kao u nekome hipu…

I sve to besplatno, čovjek može dobiti, jer BUG je uz pomoć sponzora omogućio nama gledateljima da uživamo u takvom show koji se može mjeriti sa onima na svjetskoj razini.  Čak se dijele i nagrade. Čovječe, gdje ćeš više…..

 

Na kraju moja velika zahvala ide našim bugovcima na velikom trudu i radu, koji su pobrinuli da nama gledateljima ništa ne fali, te da Show usvakome trenutku može ići dalje, bez obzira na nepredviđene situacije…

Hvala, gđa. Vesni, Miru, Dragi, Šuštinju, Denisu, Brekiju, Baksi, drPetricu  i svima ostalim koji su bili te ključne karike u organiziranju ovako veliko događaja kojeg Balkan nije vidio. Hvala Olegu na selfiju,  legendi ICT novinarstva kod nas. Čovjek zbog kojeg sam zavolio wargaming, posebno Panzer serijal. Otud i moj nick na ovom forumu.

 

…još puno toga bi se dalo napisati, ali onda bi mi trebalo još više prostora…

 

Hvala mojem dragome BUG-u na izrazitom gostoprimstvu, te mi je bilo bolje na BFS, nego da sam recimo bio u VIP loža na stadinu, kada igra Dinamo neku povijesnu utakmicu. Moje iskustvo sa BFS može se opisati kao da sam sjedio na klupi Dinama u tako jednoj važnoj tekmi kao što je ona na međunarodne razine, odnosno Lige prvaka.

 

Tamo je taj dan na BFS vladao duh, jednakosti, bratstva i jedinstvo. Jako lajakam to.

 

Tekst sam napisao u jednom dahu, ali bezobzira na to:

BUG, rula nadmoćno!!!

 

-------------------------------------------

Kako je kolege forumaši Vama tamo bilo??

Napišite svoje dojmove…

 

 

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 0:10 (PzKpfw).
Moj PC  
1 1 hvala 2
16 godina
offline
Bug Future Show 2018

Pa nemojte da tema umre

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
Bug Future Show 2018

Dajte nam kakvih slika, nadajmo se da je jos neko bio ?

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice