Firewire spajanje kamere problem

poruka: 5
|
čitano: 4.409
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
offline
Firewire sp

Imam Sony DCR-H17E kameru na starom kompu sam je spojio sa fireware kablom koji sam spojio direkt na matičnu gdje se spaja usb.Kad uključim kameru odma ju prepozna i uključi Movie maker,znači sve radi.Sad sam je spojio na novi komp sa istim wimdowsima i javlja mi grešku da ne prepoznaje usb drivere.Windowsi 7 podržavaju kameru i na starom kompu nije trebalo nikakve drivere windowsi su sami prepoznali kameru kada sam je uključio preko firewer kabela .Ima ko kakvu ideju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
RE: Firewire sp

Kakve veze imaju USB driveri sa firewire konekcijom? pokreni win upadte i sami ce ti skinuti drivere

16 godina
neaktivan
offline
RE: Firewire sp

Probao sam i ne pomaže.

14 godina
odjavljen
offline
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
online
RE: Firewire sp
wasp kaže...

Imam Sony DCR-H17E kameru na starom kompu sam je spojio sa fireware kablom koji sam spojio direkt na matičnu gdje se spaja usb.Kad uključim kameru odma ju prepozna i uključi Movie maker,znači sve radi.Sad sam je spojio na novi komp sa istim wimdowsima i javlja mi grešku da ne prepoznaje usb drivere.

Ako sam te dobro shvatio, prije si spajao kameru s Fireware kabelom i sve je prolazilo glatko. Zasto to i dalje ne cinis? Ako nemas Firewire konektor na maticnoj ploci, za 50 kuna mozes kupiti Firewire PCI kontroler i rijesen problem. Cak i da imas USB drivere, to ti ne znaci puno - kad spojis kameru preko USB konektora, Windowsi je dozivljavaju slicno kao web-kameru, sto znaci da se video ne kopira s trake kao kad koristis Firewire kabel, nego se radi capturing, kao kad koristis web-kameru - bezveze operecujes racunalo i gubis na kvaliteti slike.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice