DxRacer

poruka: 8
|
čitano: 11.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
DxRacer

Da li netko posjeduje ovu "gaming" stolicu? Ili je barem imao priliku sjesti i osjetit ikakvu razliku izmedu "obicne" stolice?

 

Vidim da na sluzbenoj stranici DxRacer imaju dostavu za HR pa bi mozda uzeo jednu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Re: DxRacer

Kupi si fotelju dobru jebes stolice. Pobrini se da ima mogucnost prilagodbe naslona te ako dugo sjedis moze se zagrijat dosta ovisi od materijala.

15 godina
neaktivan
offline
Re: DxRacer
Da ali recimo ako narucim izvana stolicu dxracer, a ta zemlja je u EU ne bi trebao nista dodatno platiti? Iako je recimo porez u toj zemlji 21 posto?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
DxRacer

Imam ja i jos nekoliko ljudi na forumu dxracer stolicu , upravo sjedimu njoj i pisem ovaj post ;) Stolica je neusporediva sa nekim uredskima koje sam imao prije i koje su trajale po godinu max 2 i onda kupnja nove .Stolica vrijedi svake kune , je da su skupe i da stolica ispadne preko 300 eura ali po meni se isplati , jer jednom ju kupis i imat ces ju 5 godina sigurno a i vise . 

Ja sam svoju od  tuda uzeo . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
DxRacer

Jep, kako kolega iznad kaže. 

Ja sam svoju baš na dxracer.eu. Šalju ih iz Poljske. Nema dodatnih troškova ne brini. 

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
DxRacer

Zadnje vrijeme i ja razmišljam o stolici tog tipa, ali ima hrpa tih firmi, a sve stolice na slikama izgledaju poprilično slično. Doslovno bih trebao otići negdje i isprobati sve te modele da bih znao koji mi najbolje paše, a to je nemoguće. Recimo Links ima u ponudi Vertagear i Akracing stolice i mislim da je to jedino do čega bih mogao da barem vidim uživo prije kupnje. Dal je DxRacer bolji od toga bog te pitaj kad nemam gdje probati.

 

Cijena je kakva je i nije uopće strašna, ako te stolice stvarno jesu kvalitetne, ali nekakva logika proizvođaća je: nabaci gaming u naslov i povećaj cijenu za 50%.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
DxRacer

Ja imam Racing seriju jer je za mene 185 , 75 kila sasvim uredu . Frend ima king seriju ali on ima vise kila . Vise manje za sve serije vam pise na dxracer stranici , visina naslonjaca , koliko tezinu moze i za koju je visinu i po tome uzmete stolicu . Neces uzet formula seriju ako imas 185 jer je ona do 170 ja mislim .. I ja sam ju kupio napamet i zadovoljan sam , moja dosla iz svedske za 6 dana znaci 230 evra stolica i vat koji ti odmah na stranici uracuna . Sve u svemu po meni dxracer najbolji sta se tice stolica . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: DxRacer
Ja isto proučavam stolice u zadnje vrijeme i nekako sam došao do zaključka da su Noble Chairs nešto kvalitenije od Dxracera.
Čelični okvir naspram aluminijskog i prava koža naspram sintetike.
Govorim za svoju kilažu i visinu 185/100+
Dizajn je više manje isti…
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice