Ray tracing iskustva

poruka: 5
|
čitano: 1.668
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Ray tracing iskustva

Pozdrav ljudovi.

Eto kao sto sam naslov kaze zanimaju me iskustva i tako to sto se tice ray tracinga.

Nisam vidio da tema je vec otvorena pa ono iskustva,pad perfomansi,ako igrate sa rtx karticama,također i 2060 i 2070 me zanima kako goni igre,full Hd ,2k ili pak 4k ko potera,sve to ima na youtubeu ali zanimaju me i ovdje komentari osobnih iskustava dakle pad performansi dali je igrivo u tim teskim trenutcima za grafu itd.

Ruku na srce koliko god da je skupo trenutno ja mislim da je ovo pocetak ajmo reci buducnosti nekakve ,koja mozda nece bit skupa a stvarno je prekrasna tko voli grafiku da to bude lijepo.

Eto toliko ja se nadam da nema tema negdje vec pa se unaprijed ispicavam

dk
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Ray tracing iskustva

Ja odigrao Metro exodus u dx11 sa rtx2080,tolko o rtx-u što se mene tiče (dx 11 ne podrzava RTX).

Ive lived in darkness a long time, over the years my eyes adjusted, until the dark became my world, I could see.?
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2019 1:00 (lmutak).
5 godina
offline
Ray tracing iskustva

rtx vizualno izgleda jako dobro. FPS padne npr sa 110 na 70 kad se uključi u bf5 i metrou. Ja ga uglavnom na rtx 2070 uključim kad igram singleplayer, a u mp ide off.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Ray tracing iskustva

Koliko sam ja vidio, a i pročitao od više korisnika i nekih IT magazina epic fail kao i onaj DLSS, Nvidia je požurila minimalno 5 godina s ray tracingom. Tehnologija sama po sebi je dobra stvar i u budućnosti će neupitno biti mainstream i dio svake igre, no današnji hardver je preslab i gubitak performansi je velik, a te frameove koje ćeš izgubit je bolje iskoristit na povećanje rezolucije i detalja. Tehnologiji ne ide na ruku ni to da su danas multiplayer igre najpopularnije (single player skoro pa izumro), a pravi gameri znaju koliko su frameovi bitni naspram ljepote sjena, svjetla itd . Kao i kod svake nove tehnologije, prva generacija grafički koji dolaze s tom tehnologijom treba zaobići jer najčešće nemaju dovoljno snage za to i nije sve ispeglano kako treba, ili što bi se reklo prvi mačići se u vodu bacaju.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
 
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Ray tracing iskustva

Neznam ja nesto i nemam previse problema u metrou imam ponekad pad fps na 4k,inace je oko 70 fps znaci sve ultra i ukljuceno sve radi na 70 fps ponekad padne na 50 fps ali neosjeti se to nesto previse da kazem nije igrivo

dk
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice