Nintendo novosti

poruka: 3
|
čitano: 1.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Nintendo novosti

Često pratim razvoj pomalo zanemarena konzole na našem tržištu. Nintendo je bila kraljica platformera i to još uvjek je. No razlog otvaranja teme nije da bi se o tome pisalo već da stavimo novosti vezano za ovaj brend.

 

Na Nintendo Switch dolazi plaćena online usluga, dali je to loše ili dobro ovisi što će Nintendo ponudit, ono što je definitivno loše je što je Nintendo utužio par sajtova na kolim se moglo nać romove između ostalog na tim sajtovima je bilo i romova koji su bili vlasništvo Nintenda, dali će u sklop svoje usluge ponudit nešto iz svoje stare radionice to ćemo vidjet (i dali će to bit nešto u okviru online usluge to trebamo sačekat).

Zna se da u okviru te online usluge neće se moć spremit sve save pozicije, isto tako Nintendo Switch firmware 5.0 radi problem kod neoficijalnih dokova (javilo se nekolicina youtubera koji su ti dokovi zbrikali Switch). Najviše što ljuti je to što Nintendo nikako da posluša što korisnici javiše žele te da im udovolje, prvenstveno mislim na portanje wii u naslova i mogućnost da oni koji već imaju te naslove na wii u (govorimo ako posjeduješ tu igru na Nintendovom eshopu) da nemogu dobit nekakav popust.

 

No u svakom slučaju Nintendo Switch očito je puno bolje prošao neko prošla Nintendo-va konzola, i očekuje se da puno toga još i ponudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Nintendo novosti

Ne znam jel bilo potrebe za otvaranjem teme, ovdje postoji Switch tema https://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/nintendo-switch/247533.aspx?page=4&jumpto=5738583&sort=asc&view=flat

 

No bez obzira, jbga konkurencija vec godinama naplacuje igranje online i sada su oni krenuli u tom smjeru, koliko znam dobije se 20 classic naslova neki popusti itd..

Mislim da 20 dollara na godisnjoj bazi nije puno.

Sto se tice brikanja konzola ne ulazim u to jer na konzolama ne mislim igrat krekane naslove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Nintendo novosti
Izgleda da ipak Nintendo neće u potpunosti podbacit, još uvjek čekam da u praksi vidim što će to nudit online usluga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice