ISTRAŽIVANJE videoigre

poruka: 2
|
čitano: 1.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
ISTRAŽIVANJE videoigre

Pozdrav,

zovem se Berislav Šporčić i u sklopu doktorskog studija bavim se istraživanjima o videoigrama. Trenutno provodim istraživanje koje analizira/istražuje odnos motivacije za igranje, psihosocijalne dobrobiti i problematičnog igranja videoigara kod hrvatskih igrača te bih Vas zamolio da ispunite anketnu upitnik (10-15min) i tako mi puno pomognete u istraživanju

 

Anketni upitnik: https://goo.gl/forms/WtfxvZNHvsHephGw2 https://goo.gl/forms/WtfxvZNHvsHephGw2

 

Analizirati će se podaci osoba od 18 godina i više, ako ste maloljetni nema potreba da rješavate anketu , no ako želite možete. Također, ako ste voljni podijeliti link ankete s prijateljima/poznanicima koji igraju videoigre, to bi bilo super. Hvala unaprijed svima na sudjelovanju.

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
ISTRAŽIVANJE videoigre

premalo pitanja imaš o offline igranju (npr. uopće se ne igram na internetu više - nekad je to bio TF2 ali ništa drugo). budući da sam ija radio istraživanja za doktorski, znam kako je kad ti mentor nametne sustav. mogao si malo izmigoljiti i dobio bi stvarniju sliku. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice