eSkills inicijativa želi razgovarati s novom Vlado

poruka: 2
|
čitano: 618
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "eSkills inicijativa želi razgovarati s novom Vlado".
13 godina
offline
eSkills inicijativa želi razgovarati s novom Vlado

Moraju li biti diplomirani ICT  stručnjaci? Ili bi se ovom inicijativom dobila osnova programiranja u osnovnoj , a znalo već programirati poslije srednje ? U svakom slučaju podržavam!

 
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
eSkills inicijativa želi razgovarati s novom Vlado

"Uvođenjem  programerskih vještina od malih nogu, pomoglo bi se jačanju logičkog razmišljanja i rješavanja problemskih zadataka. Tako bi se unaprijedila kvaliteta programa predmeta Informatike u školama i povećala konkurentska prednost naše djece na području STEM-a." 

 

To je isto kao da predložimo dodatne sate matematike od malih nogu, budući da matematičara imamo malo.  Pozitivna inicijativa, ali barem da klinci imaju neke osnovne vještine korištenja računala pa onda, kad su stariji i inteligentniji (viši razredi osnovne) počnu sa programiranjem jer bi ovako dobili kontraefekt zamora od informatike. Uostalom, nije sve za svakoga, čemu onda one size fits all politika ....

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 0:34 (Cesc).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice