iPhone najpouzdaniji

poruka: 93
|
čitano: 19.510
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone najpouzdaniji".
12 godina
neaktivan
offline
Re: iPhone najpouzdaniji
gamer34 kaže...

 

Lol ti si zesci tard, znaci stavio si link gdje je netko namjero ogrebao iphone i cudio se kako kada izgrebes anodizirani aluminij se otkriva njegova orginalna boja.

ne, čudio sam se kako je lako izgrebati Applov anodizirani aluminij za razliku od Nokijinog

za lovu koju mlate na mobitelima mogli su se barem potruditi i to napraviti kako spada, ovako ispada da su napravili sve da nakon iPhona 5 odmah kupiš iPhone 6 jer će do sljedeće generacije 5ica izgledati kao zglođana konzerva

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 18:34 (McD).
 
3 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: iPhone najpouzdaniji
McD kaže...
JohnnyPistolero kaže...

Na ovom forumu ocito prevladavaju applehejteri.

 

iPhone je uredan, brz, update-i stizu, pouzdan, i . 

Applehejteri? Misliš ljubitelji Appla koji hejtaju sve koji se usude reći bilo šta protiv Appla?

 

problema NEMA? {#}

pa normalno da problema nema, di ti živiš? Pokušavaš prikazat nešto čega nema. Kao da smo svi mi ovdi idioti i ne znamo argumentirat naše izjave.

Čemu lagati? To mi nikad nije bilo jasno?

11 godina
offline
Re: iPhone najpouzdaniji
R4sput1n kaže...

Ovaj Bol se iz dana u dan pretvara u sve vece zutilo. Autoru ne da nije stalo da iole malo kvalitetnije obradi ono u cemu pise, nego mu je i ispod cast objavit link na mjestu s kojeg je prepisano, a da ne govorim o tome da je identicna vijest vec obradjena (doduse nesto kvalitetnije) prije koji dan. Najbitnija od svega da je u naslovu neka varijacija na shemu "Apple najbolji" pa da trolfest moze zapoceti. 

 

Kao sto sam vec pisao ovo se sve vise pretvara u INDEX 2.0, gomila jeftine prepisivacine odasvud s neta zacinjena povremeno dobrom kolumnom-komentarom dana (doduse i to sve rijedje), dok se klikovi nabijaju ciljano izforsiranim, senzacionalistickim, poluzmisljenim patvorinama kojima je jedina svrha zapalit bezumnu masu. Doduse tamo su omiljena teme partizane i ustase, Djkeko i Modric... dok ovdje su Apple, Samsung, Microsft Google... al princip po kojem posluju je jedank.

 

Naravno da ce sad u vidi magle post nestat - nije prvi put, slijedi ili banana i brisanje posta, ili ce jos elegantije izbrisat cijelu temu jer vec postoji a sutra ce nastavit po starom jer dobitna formula se ne mijenja...

Potpisujem!!

Covjek nemre vjerovat kakvi su to komentari...npr. nemoj 'srat' {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice