Pomalo o svim vrstama stvarnosti

poruka: 6
|
čitano: 770
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pomalo o svim vrstama stvarnosti".
15 godina
offline
Pomalo o svim vrstama stvarnosti

budući da je samozavaravanje najomiljeniji ljudski sport, sudar sa stvarnošću se teško podnosi. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Pomalo o svim vrstama stvarnosti

Ovaj lik iz DivIT-a (kak su se fino igrali nazivom, uuu) očito se ne može pomiriti sa činjenicom da nisu skupili pare za nešto što već postoji par godina na tržištu i što za razliku od njihovog rješenja radi dobro. Ali ok, fino je da su se trudili i nadali. A ova izjava dotičnog da se ove godine neće vidit VR je zapravo djetinjasta. Pa eto i ekipa sa kojom je sjedio na pozornici su svi od reda predstavnici velikih igrača upravo u tom segmentu i malo je od njega neozbiljno jer ispada kao da ne poznaje tržište na koje se gura.

 

Iaaako, vjerojatno je istina da ove godine ja neću vidjeti VR (osim možda na nekom sajmu) ali ne zbog nedostupnosti tehnologije nego zbog cijene.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png | https://www.flickr.com/photos/131447653@N03/
12 godina
neaktivan
offline
Pomalo o svim vrstama stvarnosti

Ta panel rasprava me je naj više zanimala. Ipak sam se nadao da su panelisti malo bolje upučeni u temu odnosno da su imali za iznjeti konkretnije podatke. Nisam odslušao do kraja, ali ono što jesam bih rekao da su uglavnom osobni stavovi. Sve jedno, veseli me novi BUG.

 
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Re: Pomalo o svim vrstama stvarnosti

DivIT je naziv nase tvrtke, MashMe je jedan od proizvoda kojeg smo razvijali.

Ali hvala na lijepom pozitivnom hrvatskom komentaru :)

 

Sto se tice toga da se ove godine nece vidjeti VR nisam rekao. Ono sto sam rekao na panelu kako mediji bombasticno najavljuju ovu godinu kao godinu VR-a sto je ove godine nerealno ocekivati, samo kako bi krajem godine pricali kako VR nije ispunilo iscekivanja (koja oni, mediji, zadaju). VR ce ove godine doci na trziste, napravit ce poprilicnu stvar, ali onu eksploziju koju svi mediji najavljuju ce doci iduce godine kad dode content i kad se cijene ovogodisnjih headseta pocnu spustati. Najveci ovogodisnji VR bum mozemo ocekivati od Playstationa, ciji se izlazak ocekuje sredinom godine

15 godina
offline
Re: Pomalo o svim vrstama stvarnosti

Nisam ja ništa "hrvatski" komentirao, nemoj te riječi odmah izvlačiti. Nećeš vjerovati ali nije svako mišljenje i kritika ovdje "hrvatska".

Samo sam rekao kako je vaš projekt već viđena stvar a nije donio neki veliki "fičr" koji bi ga istaknuo te kako je zbog toga i trenutno propao/stao projekt fundanja.

Nigdje nisam popljuvao i rekao da ste to bezveze radili i da je netko prije napravio savršeno sve.

 

Uvijek i u svemu postoji prostor za napredak, pa tako i zapravo tek i u ovom segmentu. Nitko sretniji od mene da domaća firma napravi nešto vrijedno pažnje. Prvi bih čestitao.

Što se VR proboja tiče, ok, to stoji, neće doći do proboja ove godine, pa možda ni iduće. Ali će svakako ove godine biti prekretnica jer navjeći proizvođači izbacuju svoja rješenja. I plazma paneli kada su prvi put došli na tržište su koštali oko 100 000kn pa je opet to proglašeno revolucijom u prikazu slike, topline boja, itd. Tek početkom njihove masovne proizvodnje se proširilo i pojeftinilo, ali to je logično.

 

Vjerujem da će se ove godine ipak vidjeti neke odlične i prilično napredne stvari, što smo uostalom vidjeli u najavama prošle godine. A što se contenta tiče, dosta starog sadržaja već sadrži (barem osnovnu) podršku ili je moguće za te sadržaje razviti i punu podršku što će poprilično koristiti gaming industriji u pogledu osvježavanja starog materijala.

 

Nadam se da smo obojica u krivu i da će ove godine izaći VR set za 200kn a opet uz njega 10000+ naslova/softwarea/nečega... 

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png | https://www.flickr.com/photos/131447653@N03/
11 godina
neaktivan
offline
Re: Pomalo o svim vrstama stvarnosti

Eto, jebiga, moram onda se ispricati sto sam skocio pred rudo za misljenje o negativnom komentaru.

Najvise sam bio ponukan komentarom za ime, jer ne zelim da se misli kako se zelimo sakriti i da mijenjamo ime. Ali dobro to su nase dodatne greske sto nismo neke stvari dobro iskomunicirali. prema nasim medijima Ucimo dok smo zivi :) Tako da na kraju hvala :) Zajebali smo neke stvari, neke stvari smo dobro napravili, s iskustvom picimo dalje

 

Ovo sto si rekao stoji - ova godina ce biti prekretnica i biti ce godina kad je VR krenuo. I kako smo poceli razvijati stvari za VR nitko sretniji od mene ako se uistinu odmah dogodi eksplozija. I dodatno, izvjestaji s BFS-a pisu kako imam pesimisticno stajaliste o VR-u sto nije nimalo istina. Popriclini sam optimista sto se tice VR-a (kvragu ne bi poceo zaokretati tvrtku u tom smjeru da nisam), samo smatram kako mediji namjerno napuhavaju pricu kako bi krajem godine rekli kako nisu ispunjena ocekivanja. Sto nece biti istina, jer tocno kako si rekao, sve velike tehnoloske prekretnice su kostale na pocetku i zbog toga nisu nikad ni ostvarene eksplozije na pocetku.

 

Ove godine ce se i vidjeti neke ludacki napredne stvari. Sto se tice prilagodbe sadrzaja pak to ce biti dvosjekli mac. Dogadat ce se poprilicno stvari kao kod konverzije 3D sadrzaja za filmove - uvijek ce stvari koje su zamisljene za 3D bolje izgledati. Ovdje nece biti tako ekstremne situacije, ali zbog specificnosti ce sadrzaj razvijen s namjerom za VR biti uvijek kvalitetniji. A takvog sadrzaja ce dovoljno biti iduce godine. I opet dolazimo do te iduce godine kad bi es uistinu i mogao dogoditi bum.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice