Zaba proglasila pobjednike natječaja Moj Zaba Star

poruka: 2
|
čitano: 833
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zaba proglasila pobjednike natječaja Moj Zaba Star".
16 godina
offline
Zaba proglasila pobjednike natječaja Moj Zaba Star

nisam citao clanak al kladim se da je, kao i svaki put do sada, pobjedio tim koji pomaze nekoj bolesnoj/ugorzenoj skupini ljudi, i da vise nikad necemo cut za taj projekt nakon ovog clanka.

isti koncept ce pobijediti iducih 10 puta.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Zaba proglasila pobjednike natječaja Moj Zaba
"Prvu nagradu natječaja Kultura i znanost osvojio je projekt Izrada scenarija stalnog postava Hrvatskog muzeja medicine i farmacije, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Hrvatskog muzeja medicine i farmacije. Druga nagrada pripala je projektu „Sinj u sridu“ , Viteškog alkarskog društva Sinj, a treću nagradu osvojio je projekt Razvoj mehatroničkog uređaja za rehabilitaciju pacijenata sa smanjenom funkcionalnošću gornjih ekstremiteta Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci."

Nakon tog komentara aj da vidim stvarno dali je tako, kada ono prve dvije neznam ni čemu služe? A 3. Je za pomoć nekome. A dodatne nagrade, sve redom za pomoć nekoj u drugi, iz šuplji u prazno. 😕

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice