Preporuka za napajanje i kućište (plavo)

poruka: 1
|
čitano: 544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
Preporuka za napajanje i kućište (plavo)

Pozdrav ljudi! Nedavno sam nadogradio stari komp na h110m pro-vd. i5 6500 i 8gb ddr4 2133mhz rama, sacuvao sam stari hdd a grafu batalio jer mi je sad integrirana jaca od nje.

I trenutno trazim neko napajanje za koje znam da ce mi pokretati komp bez straha narednih 5 godina znaci nikakav kineski šrot i da će biti dovoljno za konfu, planiram imati i5 6500 i gtx 1060 / rx 480 mozda jer dere u dx12 al pita vise struje ili mozda cekati da izađe slijedeca generacija buduci da je ova imala ogroman napredak u odnosu na proslu, i pitam se je li mi dovoljno 500w ili bih trebao uzeti 600w za svaki slucaj, necu sigurno uzimati nikakvu bjesnu grafu koja bi trosila vise od gtx1070 ali ne znam je li 500w dosta, te koje specificno napajanje vi preporucate, također bih volio da nije bucno jer buduci da snimam za youtube sto tise to bolje.

 

Uz napajanje mislim uzeti i novo kuciste, uvjet je da ima plavi ton (ne samo plave ventilatore), prozor da se moze vidjeti unutrasnjost kompa te prostor odiza za organizirati kablove da bude lijep prizor, trenutno mi je oko palo na NZXT S340. ali me zanima imate li jos koju preporuku, također mislite li da je pametno kupiti kuciste sa ipona ili extreme digitala jer su dosta ozloglaseni ali ne znam da li bi nesto kao kuciste mogli zeznuti ili dostaviti osteceno.

 

Uz sve to trazim i neke plave zvucnike sa utorom sa slusalice, ali kako nisam naisao na neke takve mislim si uzeti GENIUS SP-U115, 2.0, USB, plavi, no ako imate neke za preporuciti bilo bi odlicno, hvala

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice