Raspberry Pi - screen mirroring

poruka: 3
|
čitano: 1.173
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Raspberry Pi - screen mirroring

 Pozdrav, 

 

trenutno sliku s Raspberry-a Pi dobivam pomoću monitora koji je spojen HDMI kabelom. Ono što bih želio napraviti jest upravljati Raspian OS-om pomoću iPada preko Wirelessa. Uspio sam pronaći program VNCViewer i spojiti se na Raspberry, ali slika koju dobivam na monitoru nije ista kao i ona na iPadu - odnosno štogod napravio pomoću miša i tipkovnice, npr. otvorim web browser, to je vidljivo na monitoru, ali ne i na iPadu pomoću navedenog VNCViewera. Vrijedi i suprotno, štogod otvorio na iPadu je vidljivo, dok je na monitoru sve ostalo nepromjenjeno. Kao da rade nezavisno jedan od drugoga.

Inače koristim Raspberry za skidanje stvari pomoću FTP-a pa mi je dugo vremena upaljen, a ako stavim skidati stvari sa sesijom VNCViwera i iPadom, ako stavim nešto skidati i zatvorim sesiju - zaustavlja se skidanje.


Mene zanima mogu li nekako slika na ekranu i iPadu biti usklađene - odnosno stavim na iPadu skidati neke stvari s wget-om i ugasim sesiju VNCViewera s Raspberryjem, a da on i dalje uredno skida. Odnosno, da ono što radim na ekranu pomoću miša i tipkovnice bude jednako vidljivo i na iPadu i obratno.

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Raspberry Pi - screen mirroring
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
offline
Re: Raspberry Pi - screen mirroring

 Hvala, isprobat ću - nadam se da je to ono što mi treba. 

ZOTAC: It's Time to Play.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice