Vidljiv snop svijetlosti na ekranu novog laptopa

poruka: 3
|
čitano: 1.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
offline
Vidljiv snop svijetlosti na ekranu novog laptopa

Jucer smo cura i ja kupili Dell Inspiron 5770, verziju sa i5 8250u itd... Jedva smo ga nasli u cijelom Zagrebu, u Arhitehu. I dodemo doma jucer, kad neki neobicni snop svijetlosti na crnoj podlozi dolje lijevo. I jos smo mislili kako ce proc, ali nista. Kada naslonim prst na plastiku ispod posvijetli se duplo, na ostalim dijelovima ekrana se to ne desava. Je li to za reklamaciju? Mozemo odnjet nekome direktno u servis da stedimo vrijeme? Na kutiji pise da je ovlasten System One, al se nitko ne javlja na telefon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Re: Vidljiv snop svijetlosti na ekranu novog lapto

Tek sad vidim ovo. To ti trebao odmah vratiti u dućan. Blago probijanje pozadinskog osvjetljenja je moguće, ali ovo se čini ipak previše.

 

Što si napravio? Jesi ga reklamirao?

7 godina
offline
Re: Vidljiv snop svijetlosti na ekranu novog lapto

Da, reklamirali smo nakon što smo uočili neku 2mm široku vertikalnu vrtu na njemu koja je bila vidljiva samo na tamnoj pozadini i jakom osvijetljenju. Trgovac nas uvjeravao da je svijetlost u kutevima normalna, ali da on ne vidi crtu. Onda smo ga na kraju vratili, dobili novce i uspjeli uhvatit zadnji primjerak u Mikronisu (kupili bi ga ranije, ali je bio na rezervaciji, taman kad mi dobili novce natrag se oslobodio). Isto ima svijetlosti na kutevima, ali ne toliko. I nema nikakvih crta 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice