Ubiquiti Network

poruka: 2
|
čitano: 1.161
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
offline
Ubiquiti Network

Pozdrav 

 

Mene zanima jel se isplati napravit ovo sta mislim

 

Znaci ovako u kuci na gorenjem katu svaka soba ima lan izlaz za spojit se i sad sam mislio ovako kupit dva ta Ubiquiti Networks Unifi AC  ili jedan sad jer sam spojen preko pojacivacva signala al salab mi je signal skoroz jer je kuca gradena cijelosti od betona pa wi fi signal nemore probit tako jako mislio spojit ubiquti mrezu.Sada mi je modem za internet u dnevnom boravku i mislim ga prebacit sve u kotlovnicu gdje mi je alarm od kuce jer dole imam spoj telefona i onda sam mislio kupit server rack spojit sve znaci sve izlaze u kuci na patch panel onda kupit switch koji ima poe i spojit sve tako i provest ako moze jos 3 kabela u dnevni boravak radi lan za ps4 max tv televiziju i jedan za ubiquti jos sta misli te jel se ispalti to radit znaci svi su kablovi provuceni stojeu kutiji za telefon u kuci.

 

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Ubiquiti Network

Uzmi rađe ovaj

 

Al da.. 2 komada bi sigurno pokrila kuću. Ovo za PoE switch ne znam kolko ti se isplati, jer realno imat ćeš samo dva uređaja koji su PoE.

Ako već razmišljaš o tak nečemu, ovo je dosta jeftino. Imaš 4x PoE izlaza. A za ostatak uzmeš normalni gigabitni switch.

 

Patch paneli i rack komunikacijski ormar je ok ideja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice