Coolermaster Ergostand III - USB hub problem

poruka: 2
|
čitano: 699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
Coolermaster Ergostand III - USB hub problem

Pozdrav

 

Imam jedan pomalo iritantan problem s ovim coolerom. Ubacio sam sliku za referencu da ne trebate googlati ako se niste susreli s ovim modelom.

 

Uglavnom, problem je sljedeći. Ako ja u ovaj hub spojim do 2 uređaja (miš, printer, tipkovnica, controller, sta-god-mi-padne-na-pamet,.....) on radi bez greške. Čim spojim treći ili nedajbože i četvrti uređaj sve ode u rodno mjesto na način da cca svakih 3-4 sekunde sve šta je spojeno na taj hub prestane raditi na par sekundi i onda nastavi. Ovo mi zvuči kao da cijeli coolerpad nema dovoljno jako napajanje, ali kako nisam dobio nikakvo vanjsko napajanje za njega, zanima me dal ima itko od vas ideju šta bi mogao bit problem?

Zbog toga već 3 mjeseca imam na laptopu zapunjena sva tri USB porta umjesto samo jednog, a ova dva na coolerpadu mi služe za ukras. Do sad nisam imao vremena se previše s time zamarati jer nisam imao toliko uređaja, ali sad mi odjednom treba još barem jedan port, a kako imam dva prazna, odlučio sam nekako riješiti ovaj problem. 

 

Da objasnim kako je to kod mene spojeno. Taj coolerpad se spaja na laptop na 3.0 USB port prek ovog zeleno označenog. Pomislio sam da bi ovo crveno označeno mogao biti ulaz za dodatno napajanje, ali kako sa samim coolerpadom nije došao nikakav adapter, sve mi se čini da je to izlaz. Trenutno je u coolerpad spojena samo tipkovnica i miš. I samo da spomenem radi primjera, trebao sam isprintat nešto sada. U coolerpad sam doštekao USB kabel od printera i počelo se dešavati ovo što sam gore naveo.

 

Svaka pomoć dobro došla 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Coolermaster Ergostand III - USB hub problem

Da, nema dosta struje, a ono skroz desno je utor za 5V strujni adapter... tako da nađi negdje nekakav 5V adapter i trebalo bi sve raditi ok

Hvaljen isus i marija vesela je šokadija
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice