Pravila na forumu "Igre" izdvojena tema zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 20.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
offline
Pravila na forumu "Igre"

Osnovna pravila koja se odnose na cijeli forum pogledajte na forumu "Sluzbene obavijesti i pravila", topic "Pravila ponasanja na Forumu".

 

No bez obzira na gore spomenuta pravila jos jednom cemo proci najvaznije pravilo, a to je - budite civilizirani, ne koristite jezik kakav ne biste koristili u prisustvu vasih djedova i baka, postujte tudje misljenje, a ako mislite da je netko pretjerao, prijavite ga moderatorima.

 

Forum "Igre" bavi se, kako naziv kaze, igrama bez obzira na platformu; pisete svoje komentare, iznesite svoje stavove, pitajte sto ne znate. No nemojte biti lijeni; neke stvari se jako lako pronadju preko internetskih trazilica (http://www.google.com) pa probajte sami prije nego sto krenete trositi drugima vrijeme.

 

Ukoliko vas zanimaju prosjecne ocjene igara koje su vec odavno na trzistu ili koje su upravo izasle, postoje dvije odlicne web stranice na kojima to mozete naci. Prva je Game Rankings (http://www.gamerankings.com), a druga MetaCritic (http://www.metacritic.com) - obje web stranice sakupljanju ocjene igara s mnostva web stranica (te daju linkove na njih) i ponekog casopisa pa su dobar pocetni orijentir.

 

Zapeli ste u nekoj igri ili trebate cheatove? Probajte posjetiti dio na GM-u (http://www.bug.hr/master/), a ako tamo ne nadjete ono sto trazite (lako moguce, nismo strojevi) u velikom broju slucajeva vase probleme ce razrijesiti GameFAQs (http://www.gamefaqs.com).

 

I za kraj jedna vazna stvar - na ovom forumu nema razgovora o piratskim stvarima sto bi reklo nema razmjene brojeva pirata, serijskih kljuceva ili bilo cega slicnoga.
Siva podrucja postoje, kao u slucaju crackova (ili recimo cipova za konzole) koji su legalni ako ih primjenjujete na svoju legalnu igru, no znamo kakvo je kod nas trziste pa ce rasprave o tom podrucju brzo biti zakljucane, a korisnici ili opomenuti ili protjerani s foruma.

 

Uprava

 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 23:37 (Goran Racic).
 
4 0 hvala 1
16 godina
moderator
online
RE: Pravila na forumu "Igre"

Dodao bih još samo link na vrlo korisnu uputu - kako se boriti protiv smeća i besmislenih postova na ovom forumu!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 0:42 (Miro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice