Logitech MX Ergo trackball

poruka: 5
|
čitano: 2.618
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Logitech MX Ergo trackball

Ima tko ovdje da je vlasnik ovog trackballa? M570 mi je počeo umirati pa da vidim ima tko da podijeli iskustva iz prve ruke prije nego se pozdravim sa 100 €.

 

A ako ima tko da koristi neki drugi trackball, rado bih čuo i ta mišljenja.

 

https://www.logitech.com/en-us/product/mx-ergo-wireless-trackball-mouse

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 19:01 (Mirko935).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Logitech MX Ergo trackball

Pozdravila se đevojka sa 100 €, ja dobio poklon za Božić. Ako koga šta zanima, neka pita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Logitech MX Ergo trackball

Upravo ga koristim. :) Kupio sam ga čim sam vidio da je dostupan kod nas, prije njega sam koristio M570 koji još uvijek radi. Ovog mi je super koristiti pod kutem, a i sama preciznost je puno bolja. Malo sam se dvoumio zbog cijene, ali stvarno vrijedi. U svakom slučaju najbolji "miš" (trackball) kojeg sam ikad koristio.

 
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: Logitech MX Ergo trackball

Ajde, bogu hvala da nisam jedini na ovom forumu koji koristi trackball

 

Ja imao dva M570, prvog mijenjao na garanciju, i na oba mi prvo prestao raditi klik kotačića, a onda i lijeva tipka počela preskakati klikove i double-clickati. Zanimljivo, ženin još uvijek radi k'o prvog dana. Nadam se da su stavili bolje prekidače ovaj put.

 

Jedino bih mu zamjerio što nije malo izraženiji "korak" kod skrolanja, nekad kad hoću kliknuti kotačićem ga slučajno i zarotiram; i nisam siguran šta bih mislio o ugrađenoj bateriji, tome što nema pretinac za receiver (doduše, odlično je što ima i Bluetooth) i što se ne može izbaciti kuglica prstom. Ako ćemo nitpickati. Ostalo sve super.

 

I najveće "otkriće" mi je Gesture button u novim Logitechovim driverima (ako si primijetio to)... 5 custom funkcija po gumbu može stvarno jako dobro doći.

12 godina
neaktivan
offline
Re: Logitech MX Ergo trackball
Mirko935 kaže...

Jedino bih mu zamjerio što nije malo izraženiji "korak" kod skrolanja, nekad kad hoću kliknuti kotačićem ga slučajno i zarotiram

 

Iskreno taj scroll skoro ni ne koristim. Umjesto toga sam si instalirao X-Mouse app za Windowse s kojim sam si postavio setup da kad stisnem donju tipku na mišu (one dvije tipke pored lijevog klika) kuglica mi služi kao scroll. :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice