Problemi sa slušalicama

poruka: 3
|
čitano: 671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Konstantni problemi s raznim modelima slušalica

Pozdrav svima,

 

Imam probleme sa slušalicama za mobitel jer mi se sve kvare nakon manje od pola godine bez obzira na cijenu i kvalitetu. Kvarovi su identični, prvo počne gubljenje zvuka pri nekom pomicanju jacka, da bi se nakon nekog vremena zvuk totalno izgubio u toj slušalici.

 

Svjestan sam da je ovo problem sa jackom i da mi on očito stalno crkava, ali nije mi jasno zašto. Svake godine tri puta moram ići u trgovine i kupovati nove modele jer ne funkcionira mi ni s jeftinim ni skupljim modelima. 

Postoji li mogućnost da je problem u 3.5mm utoru na mom mobitelu i da on kvari te jackove?

 

Hvala na pomoći!

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Konstantni problemi s raznim modelima slušalic

Iskreno, čisto sumnjam da je probem 3.55mm utor na mobitelu.
Nemoj me krivo shvatiti ali ja mislim da je problem u tebi, tj. u tvom načinu ophođenja sa slušalicama. Svi mi imamo svoje nekakve čudne/glupe navike pa možda neka od tvojih utječe na sam 3.5mm konektor? Moj savjet ti je možda da probaš pronaći kabel (slušalice) koji ima 3.5mm konektor u obliku slova L. 

13 godina
neaktivan
offline
Re: Konstantni problemi s raznim modelima slušalic

Hvala na odgovoru, ne brini ne shvaćam te krivo, bitno mi je da dobijem neki odgovor odnosno razlog zašto se to događa. 

Iako, malo mi je čudno jer sam naučio čuvati stvari (nisam sad prenježan, ali većinom mi elektronika dosta živi). Naprimjer, stara Nokia stara 10 godina mi još funkcionira i koristim je za slušanje glazbe. Laptop isto, 5 godina bez većeg kvara. Tako da sumnjam sad da sam preagresivan s njima jer to trganje njih traje već 7/8 godina otkad slušam i promjenio sam preko 20 modela što smeće, što kvalitetnijih earbud slušalica.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice