Iskon "iskustvo"! izdvojena tema

poruka: 3.293
|
čitano: 1.157.833
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
offline
Iskon "iskustvo"!

HE HE bolje je da je više bitno da nije manje zbog toga im nećemo upućivat prigovore!

Napad je najbolja obrana :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
zstef kaže...

Ma ne odustaj tako lako!

Još uvijek te varaju, daju ti 2,25Mbps u downstreamu i 0,77Mbps u upstreamu VIŠE, gamad!

 od subote do utorka sam strpljivo čekao, kao što sam prije toga 20 dana strpljivo čekao uključenje linije.

to svoje pametovanje i provociranje zadrži za sebe, stvar je u tome da ja nisam imao pojma uopće hoće li oni biti u stanju pustit tu brzinu ili ne, jer jedno je kada ti drugi sole pamet i trkeljaju kao ti, a drugo je realnost, valjda mi se jednom dogodilo da netko isere nešto pa ispadne žešće prodavanje magle.

mene je iskreno najviše brinulo to da će upload ostat mali, i zato sam pizdio,  jer mogu imat 40 po parametrima a meni je bilo pušteno jedvice 1mbs, jel bi ih ti nazvao drugačije ne znam niti me ne zanima, ali da u tom trenutku za mene su bili gamad, i ostali bi gamad da je ostalo na tom uploadu, zadovoljan replikom ?

a što se tiče vas svih općenito, previše ste osjetljivi na kritiku, a ne volim ljude koji nisu u stanju stojećki podnesti kritiku, ja na poslu svaki dan trpim svakakva sranja pa šutim i radim, a vi niste u stanju ni prožvakat kritiku na tuđi račun. ali to je vaš problem, ja sam ionako svoje rekao i objasnio zašto sam nezadovoljan, jer me 10 godina prave budalom, uvijek sam imao mizerne brzine uvijek je pucala linija i štekala veza, stari usrani ruteri itd, i naravno da sam se raspizdio kada sam pomislio da će opet biti ista stvar, ispalo je da nije i ako ostane na ovome neću se sigurno ni žalit na kvalitetu usluge, ali sama činjenica da se njih uvijek mora nešto zivkat da bi odradili je kretenluk svoje vrste, zašto sam ja morao doći s posla upalit komp i razmišljat o tome dal će oni pustti tu brzinu ili ne, zivkat ih telefonski i pizdit, kada su to mogli sami napravit? imaš li ti neko logično objašnjene na to, a da nije ovakvo kretensko ironziranje ?

ja kao korisnik sam predao zahtjeva za turbo 50 brzinu, to znači 50dow 10uplo, i o tome nisam trebao ni sekunde više razmišljat, a razmišljao sam danima, i tu vidiš ja za razliku od tebe vidim problem, da ja moram stalno strahovat hoću li dobit ono što sam tražio i platio. i zato sam pizdio, a ne zato jer mi se vrši kampanja protiv nekoga, pa ni tog Tcoma koji mi kao firma nisu nimalo dragi, ali daju uslugu koja meni treba i dok mi budu pružali ovakve uvjete bit ću njihov korisnik, simple as that. nema tu ljubavi, čisti biznis kako s njihove strane tako i s moje,  i zato ako negdje nešto useru imam ih pravo kao korisnik kritizirat, valjda nisam imao razloga za to sve ove godine. a ti i dalje ironiziraj, i nadaj se da ću ti ja još nešto replicirat na ove tvoje umotvorine.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 3:59 (GoodAngel).
16 godina
online
Re: Iskon "iskustvo"!

Upravo si replicirao.

 

 

P. S. Sarkazam, ne ironija.

P. P. S. Oprosti, ne uspijevam pročitati tvoje postove od početka do kraja iako se trudim.

10 godina
neaktivan
offline
Iskon "iskustvo"!

Optika mi stize u zgradu pa me znaima sto se moze dobiti kod iskona, zanima me  tel, iternet i tv,  koja brzina optike dolazi s tim paketom i koja je cijena sveukupno ukoliko neko zna?

 

Zahvaljujem.

 
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Iskon "iskustvo"!

Pozz ekipa evo moje iskustvo sa iskonom pa.promislite prije nego sta sklopite ugovor sa iskonom......bio sam.korisnik t com 3d paketa tv+tel+internet optika 100mb koji sam placao 250kn i vidim na tv se reklamira iskon trio paket internet do 200mb + elipso bon 1000kn sve za 220 kn kazem ajde dobijam duplo za manje novce i stvarno dojem kod njih i potpisem taj ugovor 12.4. te ih pitam dali moja lokacija nudi brzinu interneta 200 oni kazu bez problema ce te je imat...otkazem uslugu t coma s kojima sam bio jako zadovoljan..nakon 20 dana zovu me iz iskona da mi ne mogu dat tu brzinu interneta od 200 mb za 220 kn nego za 280kn....slikam ja ugovor i posaljem na reklamaciju te za 2 dana zovu i kazu sve vam je odobreno imat ce te tu brzinu od 200mb za 220 kn + saljemo vam paket bonus u znak isprike....nije proslo par dana opet zovu i kazu da mi ne mogu isporucit tu brzinu nego maks 70 do 100mb...ma ko tu koga pravi ludog proslo je mjesec dana od ugovora a ja nemam uslugu ni od iskona a ni od t coma....s obzirom da sam ja na optici bia zovem t com znajuci da iskon ide priko njihove linije i pitam koliko mi t com moze isporucit brzinu i oni kazu do  vasa lokacija moze do 500mb inace zivim u centru Splita....iskon to su smradovi da sam prihvatia po punoj cijeni onda bi mogli isporucit...znaci to su muljatori i dobro razmislize zelite li dox na iskon..t com moze bit svakakvi ali ono sta sam platia sve sam dobia a internet uvik 100 kako je bilo u ugovoru...nikad vise niti pogledat iskon to su LOPINE i SMRADOVI 

 
2 0 hvala 2
6 godina
protjeran
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
GoodAngel kaže...



to svoje pametovanje i provociranje zadrži za sebe, stvar je u tome da ja nisam imao pojma uopće hoće li oni biti u stanju pustit tu brzinu ili ne, jer jedno je kada ti drugi sole pamet i trkeljaju kao ti, a drugo je realnost, valjda mi se jednom dogodilo da netko isere nešto pa ispadne žešće prodavanje magle.


a što se tiče vas svih općenito, previše ste osjetljivi na kritiku, a ne volim ljude koji nisu u stanju stojećki podnesti kritiku, ja na poslu svaki dan trpim svakakva sranja pa šutim i radim, a vi niste u stanju ni prožvakat kritiku na tuđi račun.

 Za ovo prvo: vidi možeš li negdje sresti tehničara HT-a. Ja to prakticiram, pa kad ih vidim u kvartu, odmah dotrčim i postavim 2-3 brzopotezna pitanja. I odem posran, jer mi u 99% slučajeva kažu da nešto ne mogu imati. Tebi možda kažu kako stvar stvarno stoji, pa od njih možeš više doznati nego od nekoga tko radi u prodaji.

 

Za ovo drugo: slažem se 100%. Za dežurne kritičare: eto vam čovjeka u temi "T-Com Internet" koji se žali na pucanje veze i ostalo. Valjda su ga strane obavještajne službe podmetnule na forum da vam kvari san. :-)

 

11 godina
neaktivan
offline
Iskon "iskustvo"!

Pozdrav... 

Evo mog problema.... ja ne mogu vise zivit ovako, imam iskon internet... sa routerom innboxv45.... meni konekcija puca barem 20 puta na dan. Svako toliko "no internet access", zanima me ima li itko kakvu preporuku sta napravit )zvat iskon preporuku bi preskocio jer sam to vec probao milijun puta i nista.) Mozda procackat po nekim postavkama na routeru?

the legacy lives on
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

Čini se da umire sve iskon related? Sve uredno piše da je spojeno a ne radi net, ne mogu se uopće ulogirati u mobilnu aplikaciju da prijavim problem.

 

EDIT: jep, kaže telefonska podrška da su "na području hrvatske mogući problemi s pristupom iskon uslugama"

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2018 9:59 (Chronosus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

Evo da vas malo nasmijem ili bacim u još veću depru.
Prošli tjedan mi brzina ADSL-a sa 10 Mbita pala na pola ili manje. I tako je trajalo dva dana pa se odlučih na prijavu kvara. Naravno restart modema par puta za svaki slučaj prije prijave kvara, ali to ionako moram raditi nekoliko puta tjedno pa sam već izvježban.
Nakon prepiske na aplikaciji javi mi se netko iz tehničke podrške i čita log tamo i kaže.....problem vidim u tome što ste u DVIJE MINUTE IMALI DOWNLOAD 16 MB podataka ......ja ono, molim, rekli ste 16 MB downloada i to je problem !?!?!?
Nisam mogao vjerovati da mi netko to kaže 2018. godine.
Inače, zbog loše Iskon ADSL usluge imam backup TELE 2 pokućni (Iskon držim manje više zbog dva fiksna tel. broja) i napravih upload 60 MB u svega desetak sekundi. A ovi iz Iskona vide problem u 16 MB downloada u 2 minute. HELOOOUUU ISKON !

Od nedavno mi Iskon nudi i famozni VDSL2, međutim nisam htio pristati jer me više košta, a bojim se da će brzina i uopće problemi sa prekidom biti isti. Jer ipak sam nekih 1700 m od centrale.

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

Ima li tko Iskonovu optiku? Kakva su iskustva? Puca li veza? (obzirom da je u zgradi njihova instalacija, ne mogu se vaditi na lošu instalaciju :) )

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

puklo i meni, jedno sat i pol 2...spojio se lijepo na hotspot s moba u to vrijeme i potrosio 200tinjak mb :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
Puklo, zvao, na razini cijele drzave. Kazu tokom dana kroz iducih par sat bi se kvar trebao otklonit...

No kad sam vec tu, imam neki crni zyxel... Prije sam ulazio u njega 192.168.5.1 user i pass administrator... Sad ne ide? Da li su mjenjali stagod za pristup routeru?

Edit:
Izguglao..

Umjesto pass administratora ide pass za wifi sa straznje strane uredjaja...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2018 12:10 (darko0203).
 
2 0 hvala 1
14 godina
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
koji je password za superuser?
Samobor je lepa varoš
10 godina
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
geek_boy kaže...
koji je password za superuser?

Pun kup novih FW-ova je došlo u međuvremenu, mislim da nije probijeno još.

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
12 godina
neaktivan
offline
Re: Iskon "iskustvo"!

Evo za innbox v45 od iskona supervisor pass.

Neka netko proba, ovo je izvuceno iz modema koji nije na ACS-u.

 

 

User: supervisor
Pass: b38NEjmYdJVjdB5r

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2018 12:11 (PC - stručnjak).
13 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

Jel vama varira brzina? nekad imam punu brzinu, nekad ovako..upload je prije bio uvijek na 5 a sad nema sanse makar po ovim podacima iz routera trebao bih imati punu brzinu.. nisam vec neko vrijeme ulazio al prije mi je attainable rate isao preko 50 mbit.. ugovor mi istice u 7. mj, ne bih produzivao ako ce me ovako zajebavat i koju alternativu bi mi predlozili? trenutno placam 150 kn 20/5 flat internet + telefon 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
domac5 kaže...

Jel vama varira brzina? nekad imam punu brzinu, nekad ovako..upload je prije bio uvijek na 5 a sad nema sanse makar po ovim podacima iz routera trebao bih imati punu brzinu.. nisam vec neko vrijeme ulazio al prije mi je attainable rate isao preko 50 mbit.. ugovor mi istice u 7. mj, ne bih produzivao ako ce me ovako zajebavat i koju alternativu bi mi predlozili? trenutno placam 150 kn 20/5 flat internet + telefon 

 Provjeri ovu brzinu zicno. Nakon toga testiraj brzine na serveru u zagrebu i frankfurtu te amsterdamu pa vidi.

13 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

Kad ugasim pa upalim ruter onda opet imam punih 20 mbit makar upload vise nejde preko 4.. tak bude neko vrijeme dok se opet ne ogranici na 8... kakve rutere uopce sad daju, bolje il losije od ovog zyxela crnog? mogo bi ih to nazicat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
online
Iskon "iskustvo"!

Zasto mi se ne pojavljuju svi paketi kada odem na "Provjeru dostupnosti"? Npr. nema mi NET-TEL usluge..... 

 

Htio bih ugovoriti uslugu na 24 mj. (179.99 KN).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2018 22:54 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
Moras ić na cjenik, onda ponudi sve pakete.
 
0 0 hvala 1
11 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

Pozdrav!

 

Da li netko ima iskustva u kreiranju wifi virtual AP-a na Innbox v45?

Pokušao sam kreirati jedan virtualni AP, pronađe ga na "Wifi tražilici" ali neće se nikako spojiti.

Prčkao sam i po wireless bridge u postavkama routera, ali ni to nije pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 15:07 (francesko251).
 
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

imam zyxel ruter bijeli, ne mogu naci kako bi ogranicio wifi brzinu na negdje 70% jer turisti kad se spoje naprave sranje da mi je net preko zice neupotrebljiv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Iskon "iskustvo"!

Kako preko Iskonovog stb-a Motorola vip1003 dobiti HD sliku na TV ? Meni je slika i kad odaberem bilo koji HD program stalno 576p ...

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
zoranri kaže...

Kako preko Iskonovog stb-a Motorola vip1003 dobiti HD sliku na TV ? Meni je slika i kad odaberem bilo koji HD program stalno 576p ...

 Jesi spojen HDMI kabelom?

8 godina
neaktivan
offline
Re: Iskon "iskustvo"!

Da, preko HDMI kabela je spojen.

 

Iskon kaže: "HD se uvijek, bez iznimke, pušta na HD kanalima. Morate provjeriti postavke televizora i uvjeriti se da je na istome sve postavljeno kako treba biti."

 

Ne znam što bi to trebao na TV gledati, po meni on prikazuje sliku u rezoluciji kakvu mu uređaj pošalje. Kad kliknem "info" tipku na TV-u vidim da je uvijek u 576p bez obzira na kojem sam kanalu. Na drugom HDMI ulazu mi je spojen PC i on uredno prikazuje 1080p sliku kao i Android box koji je spojen na treći ulaz.

 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2018 6:29 (zoranri).
15 godina
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
Jesi u postavkama stavio 1080 rezoluciju? Postavke - TV postavke - Postavje sučelja - Izlazna rezolucija
8 godina
neaktivan
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
RePlaY kaže...
Jesi u postavkama stavio 1080 rezoluciju? Postavke - TV postavke - Postavje sučelja - Izlazna rezolucija

 

Ne, to je to, pitam se samo zašto mi to nitko iz iskona nije znao reć nego su me upućivali na postavke TV-a.

Ili su oni mislili na to ali sam ja krivo shvatio ... (naravno kada su napisali "na istome" to se moglo odnositi jedino na TV nikako na postavke stb-a)

Iako pokušali su oni to i daljinski riješit nakon čega mi je stb zaglavio kod boota dva puta pa sam na kraju bio sretan da radi bilo kako :D

 

Veliko hvala !

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2018 14:06 (zoranri).
16 godina
neaktivan
offline
Re: Iskon "iskustvo"!
Punti kaže...

Ima li tko Iskonovu optiku? Kakva su iskustva? Puca li veza? (obzirom da je u zgradi njihova instalacija, ne mogu se vaditi na lošu instalaciju :) )

 LOL puca li veza na optici... Mislim ajde moguce ali i to jedino ako je negdje svjetlovod presavijen previse ili nesto slicno ekstremno.

Kod mene sve uredno radi. 200/100

CPU-Z http://valid.canardpc.com/2801094
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2018 8:58 (viper).
10 godina
offline
Re: Iskon "iskustvo"!

Rjetko puca od provajdera do rutera na bakru ali na optici nisam nikad čuo da puca.......ali zato puca svima koji koriste svoj wifi umjesto LAN-a u okolišu sa puno korisnika (međusobne smetnje).

16 godina
offline
Iskon "iskustvo"!

Jel ima jos nekoga da mu je nakon grmljavine u petak/subotu prdno router (naizgled je sve ok, osim sto ne vidi centralu). Prijavio kvar odmah ujutro u subotu, rekli u ponedjeljak ce netko doci, danas utorak i jos nista.

Zvao danas oko podneva da pitam sto sa tim i kazu da je juce netko trebao doci i da ne znaju zasto nije. Naravno, ni danas se nitko nije pojavio, a sutra je blagdan pa sam summa summarum je*ao jeza.

 

U citavoj stvari me najvise iritira nedostatak komunikacije. Sada bi ja trebao cekati doma u nadi da ce se netko udostojiti i pojaviti. Jer ako bi se potrefilo da me nema kada bi ovi dosli sigurno bih trebao cekati dodatnih tjedan dana...

 

Koja bi bila ok alternativa iskonu u zg? Osim tcoma (iz principa) i bneta (mislim da mi nisu dostupni, na provjeri nema moje ulice). Mislim da cu ih nakon ovoga otkantati, musterija preko 10 godina, redoviti platisa i stoga ocito zadnja rupa na svirali.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice