ACER Aspire E5-575G-54KU

poruka: 9
|
čitano: 6.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
ACER Aspire E5-575G-54KU

Dobar dan/vecer.

 

Trazim novi laptopa. Možda najbolje sto se nudi je ACER Aspire E5-575G-54KU. Koje je vase misljenje? Napominjem da je bez hard diska te sto mislite, isplati li se kupovati navedeni laptop te uzimati dodatno još hard disk (naravno, savjeti za hard disk su također dobrodošli). 

 

Potrebno mi je za video/foto obradu, live streamove, te ponekad neke igre tipa PES ili GTA. Pa da, svima mastu na volju. Nisam neki strucnjak u tome svemu, pa ce svaki savjet dobro doci. Slobodno predlozite i druge laptope.

 

Lp i hvala

 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
ACER Aspire E5-575G-54KU

Ovaj SSD je dovoljan za sve što ti treba tako da ne moraš kupovati HDD.

Sasvim solidan laptop za te novce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
ACER Aspire E5-575G-54KU

 

Ovaj Lenovo koji si mi linkao je uzasan dizajnom, Zbog toga ne bi taj, ako nista drugo. I jos kad gledam, FreeDOS, jos bi morao placati nekome za Windowse da mi intalira, a ovaj dolje model je 4900 kn s Windowsima. Vaša mišlejnja?

 

---

 

Prolistao sam temu i ima dosta dobrih laptopa koje ja nisam ni prosao, vjerovatno jer nisam posjecivao stranice tipa eKupi.

 

Uzimajuci sve u obzir, Acer E5-575G-57SH. FullHD, Windowsi, radna memorija 8GB, SSD 256GB i dvije godine garancije. Grafička kartica mi je jedino upitnik jer ne razumijem to. Čitam po internetu da je 2 GB malo, no vjerujem da je 2GB dovoljno za moj povremeni gaming. Što kažete? Cijena od 4.859,10 kn je čak iznenađujuća, ako je sve tako tip-top. Eto, molim da netko potvrdi navedeni model kao taj da u ponedjeljak dovršim proces kupnje. Slobodno me odgovorite, lako mijenjam mišljenje :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 20:41 (vatrenokrstenje).
 
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Re: ACER Aspire E5-575G-54KU

Jesi na kraju kupio taj laptop? Kako si zadovoljan? Ja sam ga isto želio kupiti, ali ovi gadovi na ekupi su mu povecali cijenu na 5200kn...

8 godina
neaktivan
offline
Re: ACER Aspire E5-575G-54KU
Mene isto zanima taj Acer, jel ga kupio itko ?
9 godina
neaktivan
offline
ACER Aspire E5-575G-54KU

Ja sam kupio taj Acer pa evo ukratko nakon cca tjedan korištenja.

 

- Dizajn je uglavnom plastika, meni ne smeta, no djeluje stvarno jeftino i nije neka kvaliteta.

 

- Performanse su ok, fluidan je, windowse diže dosta brzo i nema nekakvih kočenja prilikom multitaskinga, igranja itd... Za tu cijenu i više nego super. Grije se dosta prilikom zahtjevnijih zadaća, dok je u normalnom radu hladan 'ko špricer.

 

- Display je jednom riječju - očaj. 1080p Full HD display, 141ppi, loša reprodukcija boja (blijedoliko, ispijeno) da se to malo kalibrirati ali i dalje loše. Loši uglovi gledanja, čitljivost i loša osvjetljenost. Znači veliko razočarenje za gledanje video sadržaja itd.

 

- Zvučnik takodjer loš.

 

E sad ako su vam performanse na prvom mjestu, topla preporuka, no ako pak želite uživati u gledanju filmova i sl. zaobići u širem luku. Jasno da su za tu cijenu morali napraviti neke rezove ali što je tu je...

 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 20:17 (marijan88).
 
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
offline
Re: ACER Aspire E5-575G-54KU
Koje igre si pokretao na njemu, nisam se bas nadao da je slika tako losa.
 
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
offline
ACER Aspire E5-575G-54KU

Nisam se iskreno bas naigrao. Pokretao sam World of Tanks i NFS 2015. WoT vrti na maximum dok NFS tako negdje oko mediuma. Performanse su solidne za povremeno igranje, no ja sam ga uzeo isključivo za audio produkciju tako da to obavlja odlično. 

Display i zvučnici su najveće mane uz kvalitetu izrade (kome je bitna). Sad zvuk i nije nikakav problem, riješi se to slušalicama, drugim zvučnicima, u mom slučaju monitorima tako da meni nije bitno ali eto da spomenem da su loši.

A sam ekran je stvarno ništa posebno, već nakon cca pola sata me peku oči. Filmove koje sam gledao su 1080p a na ovom monitoru izgledaju kao 720p... 

 
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice