[Prodaja] Logitech C922 Pro Stream i Avermedia Liv

poruka: 1
|
čitano: 453
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
offline
[Prodaja] Logitech C922 Pro Stream i Avermedia Liv
Prodajem web kameru Logitech C922 Pro Stream. Full bundle sa tripodom. Nikakvih tragova korištenja. Garancija istekla. Korištena za Twitch streaming. 

Također prodajem capture karticu Avermedia Live Gamer HD Lite. To je PCI kartica koja se ugradi u računalo. Samo PCI capture kartice nemaju lag kod hvatanja gameplaya sa konzola. Korištena za hvatanje gameplaya sa PS4 i XBOX One konzole i zatim pomoću OBS-a streamano na Twitch. 
Kartica je kupljena sredinom Ožujka 2018. u iPon-u. Ima full bundle, račun i garanciju do sredine Ožujka 2020.

Cijena pojedinačno je 600kn, a zajedno 1100kn.

Razlog prodaje? Iako sam uspio postati twitch affiliate, nakon godine dana aktivnog i mukotrpnog streamanja mogu reči da jednostavno nisam twitch materijal. I više mi je stvarno muka od streamanja za raznu klinčadiju. Ubilo mi uživanje u gamingu, a želim opet voljeti gaming. Dakle, ne prestajem sa gamingom, ali za streaming me više boli ona stvar.  Twitch Kanal sam deaktivirao.
Bolju ponudu za kvalitetnu streaming opremu nećete nači i zato molim lijepo cijena je fiksna. Zamjene za XY me ne zanimaju.
Kontaktirajte me na PM. 
Molim dežurne BUG forumske trolove da si nađu život i ne spamaju moj oglas ako ih ne zanima. Ostali, slobodno pitajte što vas zanima. Hvala. 

 

Twitch-Duxcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2018 18:33 (DuxCro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice