IRFAD - Alat za Android programere

poruka: 3
|
čitano: 2.193
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
IRFAD - Alat za Android programere

Nedavno sam se počeo baviti i Android programiranjem i dosta toga sam i naučio. Od kolege sam čuo kako Android sam odabire sliku iz drawable-(ldpi, mdpi, hdpi) mape ovisno o vrsti ekrana koju ima uređaj. Tako mi je palo napamet da napravim Windows aplikaciju koja olakšava (a možda i ubrza) mijenjanje dimenzija slike koja je namijenjena ekranima visoke rezolucije (480x800), te spremanje novih slika u određeni folder (drawable-ldpi, -mdpi, -hdpi). Na google sites usluzi sam napravio i nekakvu web stranicu (na eng. jeziku) na kojoj možete preuzeti aplikaciju za windows, ali i pročitati nešto više o njoj. Sve kritike, prijedloge i nedostatke slobodno napišite u ovoj temi ili dodajte komentar na "službenim" stranicama.{#} Ahhhh da, aplikacija se zove Image Resizer For Android Development!

Hvala!

 

@Bug - Kakav to imate sustav da mi logo preuređujete, ccc? ;)

http://bit.ly/fEJAtE
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 18:55 (k1c0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: IRFAD - Alat za Android programere

Kako ih resizas? Ja uglavnom koristim dobri stari IrfanView koji ima batch + brdo raznih opcija za resize, ukljucujuci odabir algoritma, izostravanje,  primjena filtera itd...

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw
15 godina
neaktivan
offline
IRFAD - Alat za Android programere

Napisao sam funkciju koja automatski resizea slike za hdpi, ldpi i mdpi i sprema ih u drawable mape android projekta. Probaj aplikaciju pa vidi! :)

http://bit.ly/fEJAtE
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice