Napajanje umire?

poruka: 3
|
čitano: 730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
Napajanje umire?

Znači već cca 2-3 mjeseca komp se random smrzava par puta tjedno, neovisno o ostalim parametrima. Prije mjesec dana je poceo imat problema s paljenjem, prvo sam mislio da je gumb od kuciste otisel al izlgeda da nije. Znaci nece se upalit iz prve kad stisnem vecinom, da mi se danas nebi na kraju nikak upalil nakon 50 puta kaj sam ga stisnul. Na kraju sam sa zadnje strane napajanje grijal 15-ak sekundi sa fenom i poslje toga je upalil iz prve, tak da je moja pretpostvka da je izgleda kondenzator otiso na napajanju sta me zapravo ne cudi buduci da je staro jedno 8 godina ak me sjecanje sluzi. Vase misljenje? Da kupujem novo ili mozda nesto drugo?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Napajanje umire?

Nemam pojma šta si upoće dobio grijanjem napajanja fenom. Izvadi napajanje, baci oko na napajanje tj. kondenzatore, ali isto tako vrlo lako je moguće da ti kondenzatori na matičnoj stvaraju probleme (imao sam takvih slučajeva).

Za početak posudi od nekog napajanje ako možeš, pa čisto da eliminiraš prvo njega.

Meni se moje staro računalo (cca. 8 godina) zamrzavalo zbog matične tj. kondenzatora i bili su isti simptomi: otežano paljenje (nekad iz prve, nekad iz 101. puta), zamrzavanje u idle-u.

 
1 0 hvala 1
7 godina
offline
Re: Napajanje umire?

Znaju elektroliti i živnuti na kratko kad ih zagriješ, zato mu i je proradio.

 

 

Kruha i igala...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice