Greške nakon kratkog nestanka struje

poruka: 2
|
čitano: 1.070
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
Greške nakon kratkog nestanka struje

Naime, računalo je složeno nanovo, kupljeni original Windows 10 i Office, i sad sve posloženo dobro i super radi, najdenom kratko se prekine struja, valjda zbog vjetra čega li nije neko vrijeme bilo vani, i sad odmah je duže trajalo paljenje računala, office je počeo grešku prikazivat, kao i windows kad se gasi, i stalo nešto ruje po disku. Jel imao neko sličnih problema i što napraviti?

 

Dole su dvije greške jedna od OFFICE-a, druga s plavom pozadinom od Windows-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Greške nakon kratkog nestanka struje

zašto bi itko imao sličnih problema .. .kao da pitaš jel netko dobio loto /pogodio ga grom.. :) tj slični problemi ne mogaju biti jednako uzrokovani, ili zapravo tražiš fix, ne 'supatnike' u problemu..

- ostaje pitanje što napraviti. :))

 

nešto je zbrljavilo sys, dal je oštećen-zbrljan disk (fizički-logički), dal samo file na disku, zaštita.. svejedno, možda i MBO, RAM.. kad se nešto desi, bilo što može crknut, pa i kad je novo i do tad super radilo... kraće, upravo to se naziva kvar.

Poželjno je da juzer ima image.. lakše je restorati npr ako je hdd neispravan, lako se zamijeni, restora i sve je OK.

što god bilo problem, da bi ga riješio, moraš ga otkriti-eliminirati (ponekad ne samo jedan kvar, može biti i više), npr chkdsk, sfc/scannow, memtest itd.. tad znaš što dalje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice