ITunes problem - uređaj je odspojen

poruka: 3
|
čitano: 756
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
ITunes problem - uređaj je odspojen

Bok ljudi.

Postavio sam pitanje na još jednom forumu no nažalost nisam naišao na odgovor. Naime, ne mogu napraviti back up iPhonea jer stalno izbacuje da je odspojen: "iTunes could not back up the iPhone because the iPhone disconnected". Googlao sam, izbaci milijun toga, i ništa. Deinstalirao sam iTunes-e, deinstalirao sam Apple drivere, resetirao mrežne postavke, promjena imena uređaja, pobrisao sam prethodne back up-ove, probao sam i hard reset, reset mrežnih postavki da kad ponudi opet ono vjerujete li računalu, i isključio wifi/bluetooth/mobilni i sl., isključio password na pocetku, isključio Avast i onaj vatrozid (ili kako se to zove). Nažalost ništa ne pomaže. To uglavnom svi govore da se napravi. I ništa. I dalje isto. Jel imao tko takav problem da čujem šta ste vi napravili. Ne želim preko iClouda i koristiti neke lijeve programe, a ne razumijem zašto neće ovako standardno. Čitao sam svašta po netu, sve probao no eto.

 

Svaki savjet je dobrodošao!

 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.8.2017 0:14 (m3zzz00).
 
0 0 hvala 0
6 godina
offline
Re: ITunes problem - uređaj je odspojen

Ti je iphone spojen na normalni komp ili? ako nije laptop spoji ga od iza a ne na nikakve hubove / front panel nego direkt na mobo.

12 godina
odjavljen
offline
ITunes problem - uređaj je odspojen

Koliko god glupo zvučalo, ponekad mi je zadavalo više problema od bilo čeg drugog..promjeni kabel!

Nebrojeno puta mi uređaj nije bio podržan, oprema nepodržana, errori ovakvi onakvi, a ponekad čak i s originalnim kabelom tak da, ako imaš priliku uzmi od nekog drugog iphone-a (original preporučljivo, ne neki jeftilen s ebaya)

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice