LG G4 Stylus

poruka: 5
|
čitano: 20.044
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG G4 Stylus".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: LG G4 Stylus
LG G4 Stylus

Proizvođač pametnih telefona LG je odradio odličan posao sa svojim G4 modelom. Osim njega je predstavio i dvije jeftinije verzije pod nazivom G4c i G4 Stylus. Radi se o uređajima koji se mogu svrstati u srednju klasu pametnih telefona, a imaju i pristupačne cijene. G4 sylus je uređaj većih dimenzija koji se može svrstati u kategoriju phableta jer je malo veći od G4, a ima i ogroman 5.7 inčni zaslon.

SADRŽAJ PAKIRANJA
Uređaj dolazi u kutiji lijepog dizajna, a uz njega se dobiju i slušalice, USB kabel, punjač i upute za korištenje telefona. Uređaj automatski dolazi sa stylus olovkom koja omogućava precizan rad na zaslonu.

DIZAJN
LG G4 Stylus je vrlo lijep uređaj, a dostupan je u dvije boje. Najčešća je siva boja. Prednja strana uređaja je crna sa lijepim okvirom, a poklopac je malo hrapav i ostavlja odličan osjećaj u ruci. Cijelo kučište je izrađeno od vrlo kvalitetne plastike i nema nikakvih tragova i ogrebotina nakon duljeg korištenja. Općenito, što se tiče kvalitete izrade kučišta, uređaj ostavlja premium dojam, što ne nudi svatko za ovu cijenu.

ZASLON
LG G4 Stylus ima ogroman 5.7 inčni zaslon koji će svakome osigurati dovoljno prostora za ugodan rad.
Ono čemu će najzahtjevniji korisnici prigovoriti je njegova razlučivost koja je nažalost samo HD 720 x 1280 piksela. To mu daje gustoću piksela od nekih 257 piksela po inču, što nije savršenstvo kao npr. 300 i više, ali je pristojno i bit će dovoljno većini prosječnih korisnika. Ono čime se ovaj zaslon može pohvaliti je to što prikazuje lijepe i bogate boje, a kutovi vidljivosti se odlični zahvaljujući IPS tehnologiji. Općenito, kvalitet prikaza nije savršen, ali je solidan. Zaslon je zaštićen gorrila glass 3 slojem. Nakon dosta korištenja, nošenja uređaja po džepu i korištenja stylus olovke, nije se pojavila ni jedna ogrebotina.

KAMERA
Uređaj ima fotoaparat od 8 megapiksela koji snima solidne fotografije. Uz to, ima dobru bljeskalicu i dobru prednju kameru za snimanje vlastitih portreta. Okidanje fotografija je vrlo brzo. Razina detalja na fotografijama je pristojna, a boje su realno prikazane.

BRZINA RADA
Uređaj ima quad core procesor 1.2 Ghz i 1 GB radne memorije, što možda neće biti dovoljno za najzahtjevnije korisnike, ali će većina biti zadovoljna jer je uređaj iznenađujuće brz i radi glatko.
Android 5.0 lollipop na ovom je uređaju nadograđen najnovijom LG-jevom doradom sučelja UX 4.0. Softver je vrlo brz, radi glatko i ne šteka. Također, bez problema pokreće većinu aplikacija koje rade dobro.

POSEBNOSTI
Zvučnik je glasan i jasan, prilikom reprodukcije pjesama. Baterija uz dosta korištenja bez problema izdrži 2 dana, a uz minimalno korištenje moguće je postići i dulje trajanje baterije. Rad sa stylus olovkom je precizan pa je bez problema moguće nešto napisati ili nacrtati u aplikaciji Quick Memo.
Na WI-FI se brzo spaja, a internetske stranice se brzo učitavaju. Filmove je užitak gledati na velikom zaslonu, a bsplayer radi odlično.

PREDNOSTI:
-kvaliteta izrade
-velik zaslon
-zvučnik
-baterija
-stylus olovka
-cijena

NEDOSTACI:
-rezolucija zaslona (kome smeta)

ZAKLJUČAK
LG G4 Stylus je još jedan odličan uređaj koji za svoju cijenu nudi puno. Radi se o uređaju koji je odličan omjer uloženog i dobivenog i predstavlja iskrenu preporuku za kupnju.





ukupna ocjena
 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: [Recenzija] medo32: LG G4 Stylus

Ima li netko ovaj uređaj, da kaže malo više o njemu? Ove C/P recenzije nisu nešto.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
offline
LG G4 Stylus

Čini mi se ok, ali 8 GB interne memorije mi je bilo dovoljno da ispadne iz svih kombinacija kao moguća buduća kupnja.

HZV
 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: LG G4 Stylus

Danas sam ga gledao u Tele2, velik je. 

 

Duljina je kao i moj Dagger 550. Ekran 5.7 moj 5.5. Sa onim navigacijskim tipkama ispada da je 5.5. Lagan u ruci i nekako jeftino izrađen, mada plastika izgleda kao da je Premium uređaj.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
neaktivan
offline
LG G4 Stylus

Nakon LG G2  podbačaja(fleke po ekranu) LG nikad više !

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice