Motorola EX115

poruka: 6
|
čitano: 14.636
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorola EX115".
15 godina
neaktivan
offline
Motorola EX115

Kupio sam ovaj mobilni telefon prije dva dana u TELE2 paketu i platio sam ga 595 kuna i mogu reći da je odličan. Ono što mi se posebno svidjelo je to što ima dva utora za sim karticu što znači da se istovremeno mogu koristiti dva broja. S obzirom da je uređaj kupljen u TELE2 paketu slot SIM1 je zaključan i ide samo na tele2 mrežu. a drugi utor SIM2 je potpuno slobodan i ide na sve mreže.

Zaslon je dovoljno velik i širok i prikazuje lijepe boje i kontraste. Pisanje poruka je brzo i jednostavno pomoću velike qwerty tipkovnice. Kamera je odlična za 3 megapiksela i snima predobre fotografije i oštre i jasne i boje su lijepe. Zvuk je kvalitetan i odlične je glasnoće i na zvučniku i na slušalicama. Slušalice koje se dobiju u paketu su odlične.

Ja sam u mobitel stavio memorijsku karticu od 4 GB i radi dobro, a podržava do 32 GB. Vrlo je jednostavan za korištenje.

Signal je odličan, uglavnom jako dobar mobitel za te novce.{#}

medo
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 16:14 (medo32).
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Motorola EX115

Svidjela mi se jako također i kvaliteta njegove izrade. Uređaj je napravljen kvalitetno, čvrsto i izdržljivo kao i svaka MOTOROLA.{#}

 

medo
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: Motorola EX115
Motorola EX115 Starling je mobilni telefon koji ima odličan dizajn i kvalitetu izrade, a poseban je po tome što po pristupačnoj cijeni nudi qwerty tipkovnicu i ima dva utora za sim karticu jer je dual sim telefon. Uređaj ima širok zaslon od 2.3' rezolucije 320 x 240 piksela. Slika na zaslonu ima žive boje i dobre kontraste.
Kamera koja je ugrađena u ovaj mobilni telefon je 3 megapiksela i snima fotografije u rezoluciji 2048 x 1536 piksela. Kamera je vrlo kvalitetna i snima odlične fotografije koje su jako oštre i imaju žive boje. Video zapisi se mogu snimati u rezoluciji 176 x 144 piksela i vrlo su prosječne kvalitete.
Uređaj ima ugrađen program za reprodukciju glazbe i video sadržaja. Podržani su formati mp3, mp4, 3gp itd. Video zapisi se mogu prikazivati preko cijelog zaslona pritiskom na tipku *. Tijekom slušanja mp3 pjesama može se poboljšati bas i podešavati zvuk prema svojim potrebama. Zvučnik je kvalitetan i odlične je glasnoće kao i zvuk na slušalicama. Uređaj ima i ugrađen fm radio.
Memorija telefona je 50 MB i moguće ju je proširiti microSD memorijskim karticama do 32 GB što je dovoljno i za najzahtjevnije korisnike.
Što se tiče povezivanja uređaj nudi GPRS, EDGE, Bluetooth i USB. Bluetooth je odličan i prebacivanje podataka je jako brzo, a ono što ovom uređaju nedostaje je WI-FI.
Softver je kvalitetan i zadovoljavajuće brz, jedino kod učitavanja slika malo treba pričekati. Ono što nedostaje je to što se ne mogu mijenjati teme i što nema puno mogućnosti za prilagođavanje zaslona svojim potrebama.

ZAKLJUČAK: Ovo je odličan motorolin mobilni telefon lijepog dizajna sa odličnom kvalitetom izrade koji za pristupačnu cijenu nudi puno mogućnosti.

PREDNOSTI:
-dizajn i kvaliteta izrade
-dual sim
-kvalitetan fotoaparat
-glasan zvučnik
-mogućnost proširenja memorije do 32 GB
NEDOSTACI:
-nema WI-FI
-loše video snimanje
-nemogućnost promjene i ubacivanja tema
-sporije učitavanje fotografija


































ukupna ocjena
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: [Recenzija] medo32: Motorola EX115

Mislim si uzeti ovaj mobitel, pa me zanima kako stoje stvari sa baterijom tj. koliko dana baterija izdrzi bez koristenje multimedije. I da li je netko pojkusao koristiti chatove npr. facebook ili gmail. Ako je da li putem parlinga ili je neka druga aplikacija u pitanju. Unaprijed hvala

12 godina
neaktivan
offline
Motorola EX115

Ja imam motorolu ex 115 od četvrtog mjeseca o.g. i bila sam zadovoljna u početku, no u zadnje vrijeme počela mi je stvarati probleme u smislu rada druge kartice. Druga kartica mi je VIP i događa se npr. nekog nazovem i taj kada se javi mene čuje, a ja njega ne, ili ako zovem s druge kartice uopće ne zvoni, to se događa kada je uključen dvojni SIM, i samo problem s VIP karticom. Kada isključim dvojni SIM radi ok, bilo da radi samo Tele kartica ili samo VIP kartica. Kada su obje uključene VIP je problem. Dok sa Tele karticom nema nikakvih problema. Inače sam zadovoljna mobitelom, lijep je, praktičan, baterija je super, ja ga zbilja koristim maksimalno.

Kod kupnje ovog mobitela dogodilo mi se da mi druga kartica nije mogla ući u utor jer je nedostajao metalni dio, vidjelo se prostim okom da nešto fali. Vratila sam mobitel u trgovinu gdje sam ga kupila, prodavačice su se čudile jer nikad nisu imale takav slučaj. Nakon tri tjedna dobila sam drugi....Je imao tko takav problem....Sve u svemu mob mi se sviđa, za moje potrebe je super, samo VELIKA zamjerka na dual sim kod mene ne radi dobro....

 
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Motorola EX115

kupila sam nedavmo taj mobitel. stvarno sam super zadovoljna s njime. ima sve super. no dogodilo se nešto čudno. zanima me da li vam se možda (nekome od vas) dogodilo to da kada ulazite u poruke i želite napisati novu poruku dolazi upozorenje NIJE RASPOLOŽIVO,a kada ulazite u dolazne,poslane ili skice,piše učitavanje,i nikako da se učita. ako je neko imao isti problem,molim vas da mi kažete način na koji ste ga riješili! hvala unaprijed! 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice