Nokia 6710 Navigator

poruka: 1
|
čitano: 3.290
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia 6710 Navigator".
16 godina
moderator
offline
[Recenzija] drpetric: Nokia 6710 Navigator
Otkada su prije otprilike dvije godine mogućnosti satelitske navigacije počele bivati jednom od karakteristika mobilnih telefona, rijetko smo na tržištu mogli vidjeti aparat koji bi uz solidno GPS rješenje pružao i sve druge sekundarne funkcije na iznadprosječnoj razini. Nokia 6710 Navigator – unatoč svojem imenu koje je sugestivno samo u pravcu jedne takve funkcionalnosti – iznadprosječna je i kao poslovni i kao multimedijelni mobitel, a ne samo kao rješenje za džepni GPS.
Ipak, od GPS-ova viđenih na raznim drugim aparatima, ono što nudi najnoviji Nokijin model za nijansu je bolje i gotovo da se može mjeriti sa samostojećim napravama te namjene. Navigacijsko rješenje na modelu 6710 Navigator tako obuhvaća najnoviji Nokijin softver Maps s navigacijom hodanja i vožnje u realnom vremenu, cjelovite regionalne mape, dediciranu dugmad namijenjenu upravljanju kartama, a sve to kombinirano je s raskošnim ekranom čija dijagonala iznosi 2,6 inča. Više nego solidno, uzme li se u obzir da se radi o takozvanom slideru (no to se odrazilo na tipke s donje plohe aparata koje su dosta sabijene i plitke).
Karte Nokia Mapsa su ažurirane i sada uključuju i takozvane zračne slike visoke rezolucije, 3D orijentire za preko 200 gradova, terenske mape, uslugu vremenske prognoze, prometne vodiče, sigurnosna upozorenja… Tu je i kompas, što posebno poboljšava doživljaj prilikom korištenje GPS-a u hodu. Zgodno je da se u pakiranju s ovim telefonom dobiva i auto-držač.
Pored navedenog, nova Nokia svidjet će se i poslovnim korisnicima jer donosi napredni kalendar, solidne preglednike dokumenata, mogućnost spajanja na Wi-Fi mreže i podršku za HSDPA, a tu je i Symbianov OS 9.3 u izvedbi Series 60. Aparat ima i fotoaparat koji radi natprosječno dobre slike, bogat multimedijski player i podršku za FM radio. Voljeli bismo da mu je baterija ponešto izdržljivija kada se spomenute napredne mogućnosti koriste često.
ukupna ocjena
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice