Nokia Lumia 520

poruka: 4
|
čitano: 8.365
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 520".
12 godina
neaktivan
offline
Nokia Lumia 520

I meni je jučer bio Crni petak. Kupio sam povoljno (u Tisak Media) Nokia Lumia 520, za 1.099,00 Kn. Kao VIP paket. Kako je baterija odvojiva i nije u uređaju,prvo treba skinuti plastični poklopac sa zadnje strane,što nije baš jednostavno.Ne pomažu ni nokti kako piše u uputstvu.Naime,tamo piše da u gornji otvor uz rub poklopca treba gurnuti nokat palca pa drugom rukom primiti uređaj po sredini i savijajući ga odvojiti gornji dio poklopca od uređaja.Svi moji pokušaji postali su uzaludni.Na kraju mi je, u tom natezanju, prsnulo gornje staklo.Ljubazni prodavači u VIP-u uzeli su Lumiu i iako je nisam kupio kod njih,poslali u servis.    

 
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] mifi: Nokia Lumia 520
Kupio sam Lumia 520 u Tisak Mediji za 1.099,00 Kn kao VIP paket. Stražnji poklopac teško se otvara,pa mi je na kraju pukao ekran. Popravak u Mobis servisu trajao je gotovo mjesec dana i koštao 247,00 Kn.Poslije toga više nije pokazivao punjenje baterije.Niti se mogao uključiti.Poslao sam ga ponovo na servis. Gore, u tehničkim karakteristikama,navodite da nema memor.kartice.Nema je u uređaju,ali postoji utor za nju s unutarnje strane uređaja.
ukupna ocjena
 
0 5 hvala 0
12 godina
protjeran
offline
Re: [Recenzija] mifi: Nokia Lumia 520
mifi kaže...
Gore, u tehničkim karakteristikama,navodite da nema memor.kartice.Nema je u uređaju,ali postoji utor za nju s unutarnje strane uređaja.

Bravo.

Kako si to samo shvatio !?

10 godina
neaktivan
offline
Nokia Lumia 520

treba mi pomoc dali netko zna dali ima za nokiu lumiu 520 posebna aplikacija za skinuti za zakljucavanje slika,poruka i tih stvari?

 

 

unaprijed hvala :)

Benjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice