Samsung Galaxy Alpha

poruka: 2
|
čitano: 5.950
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Alpha".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: Samsung Galaxy Alpha
SAMSUNG GALAXY ALPHA

Samsung Galaxy Alpha je pametni telefon čije su glavne karakteristike lijep i elegantan dizajn, te kvalitetna izrada kučišta. Osmišljen je za one koji ne vole plastičnu izradu kučišta koja je često danas viđena kod većine pametnih telefona i za one koje ne vole previše velike uređaje. Dostupan je u nekoliko boja i ima metalni okvir oko kučišta.

SADRŽAJ PAKIRANJA

Uređaj dolazi u kutiji koja je vrlo lijepog dizajna, a u njoj se osim uređaja nalazi i punjač, USB, slušalice i uputstva za upotrebu.

DIZAJN I KVALITETA IZRADE

Samsung Galaxy Alpha je uređaj koji odlično leži u ruci i nije velikih dimenzija. Kučište je vrlo usko i elegantno, a njegova kvaliteta izrade odlična. Posebno treba pohvaliti metalni okvir oko zaslona i poklopac koji je ugodan na dodir i ima lijep dizajn.
Uređaj ima onaj samsungov standardni položaj tipki za upravljanje uređajem. Ispod zaslona se nalazi tipka za vraćanje na početni zaslon, a s lijeve i desne strane su tipke koje služe za upravljanje otvorenim aplikacijama i vraćanje na prethodni korak. Utor za nano sim karticu se nalazi ispod poklopca.

ZASLON

Uređaj ima zaslon veličine 4.7 inča i HD rezoluciju 720 x 1280 piksela. Zbog odlične gustoće piksela od 312 piksela po inču, zaslon je vrlo oštar i ima solidan prikaz s kojim bi svatko trebao biti zadovoljan. Boje na zaslonu izgledaju dobro kao i kontrast. Kutovi vidljivosti su odlični. Ipak, neki amoled zasloni na drugim samsungovim uređajima imaju življe boje.
Općenito, super amoled zaslon ovog uređaja omogućuje ugodan rad i odličan je za gledanje fotografja i filmova.

KAMERA

Fotoaparat od 12 megapiksela koji je ugrađen u ovaj uređaj snima fotografije odlične kvalitete. Fotografije su oštre, pune detalja i boje na njima su odlično pogođene.
Bljeskalica svoj zadatak obavlja odlično prilikom fotografiranja određenih predmeta u slabijim uvjetima osvjetljenja, a nisu loše ni noćne fotografije. Kamera snima i odlične video zapise, a dobra je i prednja kamera.

ZVUK

Zvučnik koji je ugrađen u ovaj uređaj je nešto malo bolji od prosjeka, prilikom reprodukcije glazbe. Zvuk je bolji kada se glasnoća postavi na razinu 10. Tada se u zvuku čuje više detalja i ugodniji je. Kvaliteta zvuka na slušalicama ovisi o kvaliteti određenih slušalica.

RAD UREĐAJA
Uređaj ima ugrađen procesor od 8 jezgri koji je vrlo brz i odlično obavlja većinu zadataka. Android 4.4 sa samsungovom doradom sučelja na ovom je uređaju brz i radi glatko. Brzo se izvršava kretanje kroz izbornik i početne zaslone i brzo ulazi u galeriju slika, glazbeni player i druge aplikacije.

PREDNOSTI:
-kvaliteta izrade
-fotoaparat
-brzina
-dizajn

NEDOSTACI:
-zaslon je mogao biti malo veći
-baterija bi mogla biti i bolja
-cijena

ZAKLJUČAK:
Samsung Galaxy Alpha je odličan pametni telefon za sve one koji žele imati lijep i kompaktan uređaj koji će dobro raditi. Najveći problem ovog uređaja je vrlo visoka cijena, s obzirom na ono što nudi, jer kad se gleda dojam cijelog uređaja, radi se o uređaju kojem je dizajn najvažnija karakteristika, a ostale stvari manje.
ukupna ocjena
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Samsung Galaxy Alpha - fotografije

Primjeri slika od uređaja Samsung Galaxy Alpha:

 

bljeskalica bljeskalica
bljeskalica bljeskalica
medo
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 22:10 (medo32).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice