Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200

poruka: 4
|
čitano: 3.729
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200".
15 godina
neaktivan
offline
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200

Preglomazan mobitel! Jednostavno za moj ukus je 4.8" gornja granica za neko pristojno rukovanje. Ovo sve iznad više nije mobitel!

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200

wtf, ovo čudo ima veći ekran od kindla o_O

let's put a smile on that face
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] Mitsuoka: Samsung Galaxy Mega 6.3 I920

Samsung Galaxy Mega je obitelj uređaja namijenjena korisnicima koji traže kompromis između tableta i mobitela – phablet. U Mega obitelji se nalaze 2 uređaja, I9150 dijagonale 5.8'' i I9200 koji ima ekran HD Ready rezolucije (720p) i veličine 6.3''. Uređaji se vizualnu uklapaju u najnoviju generaciju Galaxy uređaja. Tako da oni koji žele 4.8'' ili manje imaju izbora – neki drugi uređaj.


AnTuTu Benchmark: 19274
Quadrant: 7174


Uređaj je dovoljno snažan da za obavljanje svih poslova koje ćete postaviti pred njega, neovisno bila to igra poput Flappy Bird ili Asphalt 8, FullHD videozapis ili pak zahtjevnija web stranica.
Korisničko sučelje se zasniva na poznatom TouchWiz-u, s mnoštvom Samsung dodatnih aplikacija poput: ChatON, WatchON, S Voice, S Translator, Group Play, S Planer.... s mogućnošću instaliranja mnoštva aplikacija s Play Storea.


EKRAN
Velika dijagonala od 6.3'' i HD Ready rezolucija čine jedno vrhunsko korisničko iskustvo kojega će se mnogo ljudi teško odreći, tj. oni za koje je ovaj uređaj i namijenjen. Pokraj ovolikog ekrana svi drugi uređaji izgledaju minijaturno i teško se naviknuti na ponovni prelazak na neki uređaj manje dijagonale ekrana. Gledanje filmova i igranje igri je zadivljujuće iskustvo, naspram manjih uređaja. Ipak, tu je SC-LCD ekran naspram uređaja iz S4 i Note obitelji, tako da boje neće biti toliko jake i crna neće biti potpuno crna.


KAMERA
Senzor od 8MP hvata odlične fotografije, a uz nekoliko modova, poput HDR moda, slike će ispadati još bolje. Naravno – slike govore više nego riječi, tako da ću postaviti slike nakon što se recenzija objavi.


BATERIJA
3200 mAh ima dovoljno struje da napaja ovaj uređaj dugo vremena, tako da bez problema možete cijeli put Zagreb – Split gledati filmove, surfati, igrati igre ili slušati glazbu. Ako se uređaj ne koristi bez problema se dođe do nekoliko dana korištenja.


DODATCI
Jedan od najboljih dodataka je IrDA koji je tu kako bi se moglo upravljati TV-om, DVD-om i hrpom drugih uređaja koji koriste daljinske upravljače. Za to možete koristiti ili WatchON Samsung aplikaciju ili neki remote sa Play Storea. WatchON dozvoljava dodavanje uređaja po sobama, tako da možete bez problema kontrolirati nekoliko različitih uređaja bez potrebe za resetiranjem same aplikacije.
Video:


Group play je program kojim možete napraviti surround zvuk koristeći nekoliko Galaxy uređaja s tom mogućnošću. Poslužiti će za one osobe koje se više vole družiti na otvorenome nego po klubovima, ali se ne žele odreći glazbe u pozadini.
Video:


ZAKLJUČAK
Uređaj koji se unatoč svoje veličine bez problema može nositi u džepu, a opet pruža unikatno korisničko iskustvo osobama koje su željne prenosivosi mobitela, a mogućnosti tableta. Pokazao se snažan za svakodnevne poslove, ali i za opuštanje uz igre koje su sve zahtjevnije i zahtjevnije. Kamera bez problema može zamijeniti kompaktni fotoaparat unatoč nedostatku optičkog zuma, a modovi pridonose da kvaliteta fotografije bude što bolja ovisno o trenutnim uvjetima. Baterija će rijetko kad iznevjeriti i kod cijelodnevnog korištenja uređaja, a razni dodatci će vam olakšati život bez potrebe za traženjem daljinskog upravljača ili riječnika koji stvarno dobro obavlja svoj posao. Uređaj ima minusa, tipa mogao je FullHD AMOLED ekran, možda još jača baterija, nedostaju neki modovi koje ima S4 u camera appu, također nisu tu ni sve aplikacije iz S4 i slično. Ipak je tu Note 3 koji ima sve to, doduše za veću cijenu.

 

Moj članak s hrpom slika:

http://zstamenov.wordpress.com/2014/02/08/samsung-galaxy-mega-6-3-i9200/

ukupna ocjena
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 11:01 (Mitsuoka).
 
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
offline
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200

Obećane fotografije:

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice