Samsung S5620 Monte

poruka: 21
|
čitano: 17.793
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5620 Monte".
14 godina
offline
Samsung S5620 Monte

Još samo da dođe u trgovine ili kod naših operatora,za razumnu cijenu,naravno.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
offline
Samsung S5620 Monte

ima li tko ovaj Samsung Monte.

 

najviše me zanima kvalitet zvučnika, je li dovoljno glasan i radi li mu vibracija dovoljno kvalitetno odn snažno ?

 

 

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
RE: Samsung S5620 Monte
Bugofil kaže...

ima li tko ovaj Samsung Monte.

 

najviše me zanima kvalitet zvučnika, je li dovoljno glasan i radi li mu vibracija dovoljno kvalitetno odn snažno ?

 

 

to i mene zanima

 

Stisni HVALA - Besplatno je!
14 godina
protjeran
offline
RE: Samsung S5620 Monte
Zurka-fy kaže...

to i mene zanima

 

 

Moja ga sestra ima, mobitel je super.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
13 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte

evo ja sam nedavno dobio ovaj mobitel, i nije loš premda nisam baš neki stručnjak za mobitele.

jedino me zanima kako se namjesti zvuk poruke posebno, a zvuk poziva posebno? iritira me onaj njihov defaultni zvuk za poruke, a nikako da nađem kako to naštimam. sve pretražio na mobu a nikako da nađem tu postavku...

vidim da ima još ljudi ovdje koji ga imaju pa nadam se da je nekto skužio kako to naštimat.

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte

to nija neznam....al jaću otvorit jednu sličnu temu za svoje potrebe pa se za nekoliko minuta možete preidružit

Stisni HVALA - Besplatno je!
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
RE: Samsung S5620 Monte

udji u postavke-profili-pod normalno(strelice sa desne strane)-u vrhu sa desne strane imas opcije(dolazni,nove poruke i zvukovi),odaberi poruke i izaberi ton.Namigiva

15 godina
neaktivan
offline
RE: Samsung S5620 Monte

Mobitel je odlican!

medo
15 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte

Ja sam vlasnik ovog mobilnog telefona i previše sam zadovoljan s njime. Sve najbolje mislim o njemu.

Dizajn mu je odličan i mobitel je jako lijep.

Zaslon je rezolucije 240 x 400 piksela, dijagonale 3' i boje su jako lijepe, a reakcija na dodir odlična.

Kamera je 3 megapiksela i pravi dobre, odnosno vrlo pristojne fotografije

Video snimanje je solidno za 320 x 240 piksela sa 15 fps.

WI-FI - radi odlično, bez problema se spajam na ruter

Brzina prijenosa podataka je odlična i preko bluetootha i preko USB-a.

Sotfver je jako dobar i kvalitetan, a izbornik je jako lijepo napravljen i vrlo jednostavan za korištenje. Ima ugrađene dvije lijepe teme: crna i zelena. I jedna i druga su po mom mišljenju lijepe.

 

ZAKLJUČAK: Samsung S5620 Monte je odličan mobitel sa vrhunskim mogućnostima.

 

 

 

medo
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 13:05 (medo32).
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: Samsung S5620 Monte
SAMSUNG S5620 Monte

Samsung S5620 Monte je novi Samsungov mobilni telefon sa vrhunskim karakteristikama i pristupačnom cijenom. Dolazi u vrlo lijepoj kutiji i lijepom pakiranju. Ima standardni ulaz za slušalice i utor za brzo vađenje i umetanje memorijske kartice. Uređaj ima vrlo lijep dizajn, a poklopac mu je napravljen od sjajne kvalitetne plastike. Uređaj je lagan, tanak i prihvatljivih dimenzija.

ZASLON

Samsung S5620 Monte je jedan od boljih mobilnih telefona ove klase kada je u pitanju zaslon. Zaslon je odličan, ima rezoluciju 240 x 400 piksela, dijagonale 3' i prikazuje 262,000 boja, a na dodir reagira odlično. Slika na zaslonu je lijepa i izgleda prihvatljivo, a zaslon se zaključava i otključava dugim pritiskom na tipku sa strane.

KAMERA

Kamera koja je ugrađena u ovaj mobilni telefon je 3 megapiksela bez bljeskalice i autofokusa. Najveća rezolucija fotografija je 2048 x 1536 piksela. Postoje podešavanja kao što su: Nivo bijele boje, scena, način i slično. Kvaliteta fotografija je dobra,a fotografije se mogu i uređivati.
Video zapisi se snimaju u rezoluciji 320 x 240 piksela.

ZVUK

Uređaj ima ugrađen u sebi odličan mp3 player u kojemu je moguće podešavati različite zvučne efekte i razvrstavati pjesme po izvođaču, albumu, žanru i slično. Kvaliteta i glasnoća zvuka je odlična.
Za slušanje radio postaja tu je i ugrađen fm radio.

POVEZIVANJE

Što se tiče povezivanja na raspolaganju su bluetooth, USB i WI-FI. Brzina prijenosa podataka je odlična. Rad sa WI-FI je vrlo jednostavan i moguće je spajanje na Internet bez problema kao i skidanje različitog sadržaja sa interneta

MEMORIJA

Telefon u sebi ima ugrađenu memoriju od 200 MB koju je moguće proširiti microSD memorijskim karticama do 16 GB, što će sigurno biti dovoljno i za najzahtjevnije korisnike.

SOFTVER

Ovaj mobilni telefon je odličan kada je u pitanju softver. Softver je vrlo kvalitetan i brz. Izbornik je jako lijep i šaren i vrlo je jednostavan za korištenje.
Baterija je na ovom mobilnom telefonu izdržala 3.5 dana uz normalno korištenje. U ta 3.5 dana napravljeno je nekoliko fotki, snimljen koji video zapis, obavljeno nekoliko poziva i poruka i normalno korištenje interneta

PREDNOSTI:

-lijep dizajn, odlična kvaliteta izrade
-jako puno mogućnosti
-ljepota izbornika i kvaliteta softvera
-standardni ulaz za slušalice i utor za brzo vađenje i umetanje memorijske kartice
-povezivanje putem WI-FI koji radi odlično
-brzina prijenosa podataka
-lijep zaslon koji odlično reagira na dodir
-odlična kvaliteta zvuka i odličan mp3 player

NEDOSTACI:
-kamera je osnovna i nema bljeskalicu i autofokus

ZAKLJUČAK: Ovo je fantastičan Samsungov mobilni telefon sa jako dobrim karakteristikama, lijepim dizajnom i odličnom kvalitetom izrade. Nedostataka na njemu nema, osim što kamera nema bljeskalicu i autofokus, ali to je sitnica i zbog toga se ne treba brinuti jer fotografije ispadaju sasvim solidno, što se vidi i na mobitelu i na monitoru od računala. Odlično je i to što ima puno načina povezivanja i WI-FI koji radi odlično. Kad bilo tko bude kupio ovaj mobilni telefon koji se prodaje po pristupačnoj cijeni, sigurno neće pogriješiti jer je odličan.
ukupna ocjena
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte i LG GT500 Puccini - USPOREDBA

Za sve one koji žele imati mobilni telefon pristupačne cijene sa odličnim karakteristikama napravio sam usporedbu dva vrlo slična mobilna telefona, a to su LG GT500 Puccini i Samsung S5620 Monte.

Ova dva mobilna telefona sam usporedio jer imaju vrlo slicne karakteristike i slican dizajn.

 

1. DIZAJN, KVALITETA IZRADE

I jedan i drugi mobilni telefon imaju lijep dizajn i odličnu kvalitetu izrade. LG-jev model GT500 je napravljen kvalitetno i čvrsto dok su poklopac i cijela strana iza napravljeni od gume koja djeluje odlično i otporna je. Samsungov model S5620 je također napravljen od kvalitetnog materija i također je jako lijep. Za razliku od LG-jevog modela GT500 kod Samsunga S5620 je strana iza, odnosno poklopac napravljen od lijepe i kvalitetne sjajne plastike i crne je boje. Znači, i jedan i drugi uređaj su dosta dobri kada je u pitanju dizajn i kvaliteta izrade

 

2. ZASLON

I u jedan i drugi mobilni telefon je ugrađen vrlo dobar zaslon koji ima rezoluciju 240 x 400 piksela, dijagonalu 3 inča i prikazuje 262,000 boja. Pri usporedbi ova dva modela zaslon na Samsungu je ostavio malo bolji dojam i boje su djelovale kao da su življe, iako i LG-jev model GT500 ima sliku na zaslonu sasvim pristojne kvalitete. Što se tiče zaslona osjetljivog na dodir pri usporedbi ova dva mobilna telefona i jedan i drugi dobro reagiraju na dodir. Kada je u pitanju touch screen Samsungov model S5620 Monte je dao malo bolje rezultate jer je nešto osjetljiviji na dodir od LG-jevog modela GT500 Puccini.

 

3. FOTOAPARAT

U Samsung S5620 Monte je ugrađena kamera od 3 megaksela bez autofokusa i bljeskalice i snima fotografije u rezoluciji 2048 x 1536 piksela. Kada se slika uslika i prebaci na računalo vidi se da je kvaliteta fotografija sasvim dobra i mene je iznenadila kakve slike pravi sa 3 megapiksela.

U LG GT500 Puccini je ugrađena kamera od 5 megapiksela sa autofokusom i bljeskalicom koja snima fotografije u rezoluciji 2592 x 1944 piksela. Kvaliteta fotografija kod ovog modela je također dobra, a autofokus pomaže izoštriti neki objekt kada se slika nešto što je bliže.

 

Što se tiče slikanja po noći Samsung S5620 Monte nema bljeskalicu već ima samo ugrađen Noćni način da se uopće može bar nešto vidjeti po noći, a LG-jev model GT500 će po noći iako ne pretjerano savršenu napraviti koliko toliko dobru fotografiju pomoću ugrađene bljeskalice.

 

Znači, kada je kamera u pitanju prednost ipak ima LG GT500 Puccini.

 

4. VIDEO SNIMANJE

I jedan i drugi mobilni telefon snimaju video zapise u rezoluciji 320 x 240 piksela i imaju solidnu kvalitetu videa. Kada je u pitanju video snimanje malenu prednost ima Samsung S5620 Monte jer snima u mp4 formatu,za razliku od LG-jevog modela GT500 Puccini koji snima video zapise u 3gp formatu što je lošije jer su video zapisi u mp4 formatu općenito bolje kvalitete.

 

5. ZVUK

I jedan i drugi mobilni telefon imaju odličan mp3 player u kojima se mogu podešavati razni zvučni efekti  i pjesme razvrstavati po izvođaču, albumu, žanru i slično i imaju fm radio. Općenito, i na jednom i na drugom mobilnom telefonu je zvuk kvalitetan i glasan.

 

6. POVEZIVANJE

I jedan i drugi podržavaju komunikaciju putem USB kabla, bluetootha, interneta i WIFI-ja koji i na jednom i na drugom mobilnom telefonu radi odlično.

 

7. MEMORIJA

I jedan i drugi mobilni telefon u sebi imaju ugrađeno dovoljno memorije, a podržavaju i microSD memorijske kartice. LG GT500 podržava memorijske kartice do 8 GB, a Samsung S5620 do 16 GB.

 

8. SOFTVER

I na jednom i na drugom mobilnom telefonu softver je kvalitetan i dobar.

Ipak ovdje ima prednost Samsung jer je pri usporedbi zaključeno je da je njegov softver brži u nekim stvarima u odnosu na LG GT500 kod kojega mi se nije svidjelo jedino to što je spor u učitavanju mp3 pjesama u mp3 playeru. I jedan i drugi mobilni telefon imaju widgete koji se i kod jednog i kod drugog mobitela dodavaju na pozadinu na isti način.

I jedan i drugi imaju ugrađene i dobre pozadine, iako su se meni više svidjele pozadine koje su u ugrađene u Samsung S5620 Monte.

 

9. IZBORNIK

I kod jednog i kod drugog mobilnog telefona izbnork je odličan i pregledan. Ono po čemu se razlikuje izbnornik Samsunga S5620 Monte od LG-a GT500 je to što su naredbe u izborniku kod Samsunga S5620 podijeljene na tri stranice, a prstom se prelazi s jedne stranice na drugu. I kod LG-jevog modela GT500 izbnornik je dobar na svoj način i drukčije je raspoređen. U izbnorku kod LG-jevog modela GT500 kada se uđe u izbornik s desne strane se nalaze kategorije npr: podešvanja, pozivi, poruke, alati.... i pritiskom na tu kategoriju otvaraju se određene naredbe.

 

10. BATERIJA

Uz normalno korištenje, baterija samsunovog modela S5620 Monte je izdržala 3.5 dana, a baterija kod LG GT500 Puccini je uz isto takvo korištenje u kojemu je napravljeno nekoliko fotki, snimljeno par video zapisa, obavljeno nekoliko poziva i dnevno suftanje internetom izdržala 2.5 dana.

 

ZAKLJUČAK: I Samsung S5620 Monte i LG GT500 Puccini su odlični mobilni telefoni sa vrlo sličnim karakteristikama. Meni se osobno više svidio Samsung S5620 Monte jer ima dizajn, softver i izbornik kakav se meni više sviđa, ali s time ne želim reći da je LG GT500 Puccini loš izbor. I jedan i drugi su odlični uređaji.

 

 

 

medo
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 16:38 (medo32).
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte

Pozdrav!

 

Ovako...tražio sam mobitel koji će najviše odgovarati mojim potrebama a da nije nešto previše skup... i odlučio sam se za Samsung s5620 Monte i mobitel je prva liga...e sad,vidio sam da ima Word, Excel, Powerponint, PDF što meni baš i treba, ali ja te aplikacije u mobitelu nigdje ne mogu pronaći... da li ih treba naknadno instalirati ili kako? Trebala bi mi pomoć,pa Vas molim ako mi možete pomoći...

 

 

Hvala puno

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: Samsung S5620 Monte

Za otvaranje dokumenata sve što je potrebno je ubaciti neki dokument u mobilni telefon on će se spremiti u mapu Ostalo. U toj mapi će se pojaviti dokument koji je prebačen na mobitel i moći će te ga bez problema otvoriti.

medo
15 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte

Imao sam ovaj mobitel i nakon mjesec dana korištenja sam se vratio na moj dobri stari Samsung F480 Tocco.

Razlog zašto sam se vratio je taj jer ovaj što sam imao S5620 Monte previse zraci i u nekim zemljama je zabranjena njegova prodaja.

Moj dobri stari F480 tocco ima ljepsi dizajn, veci ekran, bolju kameru, jedino ima stariji softver i nema WI-FI, ali sto je jako bitno puno manje zraci od S5620.

medo
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 12:30 (medo32).
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte

U dilemi sam!!!Nokia C5 ili Samsung monte??? Nokia navodno ima bolju kameru i zvuk el nema WIFI i Samsung mi je privlacniji po dizajnu i ekranu..... i navodno je nokia C% smartfone, u čem je razlika???? POMOOĆ

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: Samsung S5620 Monte

Po mom misljenju Samsung S5620 je bolji mobitel jer ima touch screen i sve sto treba, ali ga izbjegavaj zato sto puno zraci i u nekim zemljama je zbog tog razloga zabranjena njegova prodaja.

Samsung S7550 ti je odlican telefon, po funkcijama isti kao Samsung Monte, ali puno manje zraci. On ti ima takodjer odlican zaslon touch screen, kamera 3 megapiksela, WI-FI i sve funkcije.

medo
13 godina
protjeran
offline
Samsung S5620 Monte

Je li dobar za slušanje glazbe????Kakvi je zvuk u slušalicama????

b-men
 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
RE: Samsung S5620 Monte

ja sam reprodukcijom muzike b io zadovoljan... slusalice vise vec dobre za tu cijenu..

12 godina
neaktivan
offline
Re: Samsung S5620 Monte

zvucnica su odlicni i vibracija je jaka meni je jedanput pai sa stola zbog vibracije

 

blttt
12 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte

Izdržljivost: 10+ :D

 
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Samsung S5620 Monte

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:50 (Stjepan28).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice