Sony Xperia T3

poruka: 4
|
čitano: 27.906
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Xperia T3".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: Sony Xperia T3
Lijepi i elegantni mobilni telefoni, izrađeni od kvalitetnih materijala sve su popularniji u svijetu. Jedan od takvih uređaja je Sony Xperia T3, koji se može pohvaliti svojom kvalitetom izrade i odličnim radom.

SADRŽAJ PAKIRANJA
Kutija u kojoj dolazi Xperia T3 je nešto drukčijeg oblika i veličine, u odnosu na većinu drugih proizvođača. Oblik kutije mnoge podsjeća na neku bombonjeru i simpatičnog je izgleda. Osim mobilnog uređaja, u kutiji se nalazi punjač, Usb kabel, kvalitetne slušalice i upute za upotrebu.

DIZAJN
Sam uređaj izgleda jako lijepo i elegantno. Vrlo je tanak, a kvaliteta izrade je odlična. Sve je maksimalno usavršeno do zadnjeg detalja. Tipke sa strane za uključivanje uređaja i pojačavanje su napravljenje vrlo čvrsto kao i cijelo kučište. Stražnja strana uređaja je malo gumena i vrlo je ugodna na dodir i spriječava ispadanje uređaja iz ruke. S desne strane uređaja se nalaze utori za micro SIM i microSD memorijsku karticu, što je odlično rješenje jer korisnik do njih može puno brže doći, nego kod uređaja gdje je potrebno prvo ukloniti poklopac , a negdje i bateriju kako bi se došlo do memorijske ili sim kartice.

ZASLON
Uređaj ima zaslon veličine 5.3 inča, što je malo iznad savršene veličine. No, veći zaslon uvijek osigurava veću preglednost i još ugodniji doživljaj rada i više prostora. Rezolucija zaslona je HD 720 x 1280 piksela, što daje gustoću piksela od nekih 277 piksela po inču. Iako je 300 piksela po inču vrhunska oštrina, i ovdje je zaslon i više nego dobar i nudi više nego pristojnu oštrinu pa će većini biti odličan. Uređaj se može pohvaliti i lijepim prikazom boja, odličnim kontrastom i odličnim kutovima gledanja. Općenito, zaslon je pravi užitak za oči.
Nije poznato koju vrstu zaštite zaslona ima ovaj uređaj, ali se radi o dosta kvalitetnom i izdržljivom staklu koje je otporno na grebanje. Ono što je nedostatak ovog zaslona je to što nema oleophobic premaz. Otisci prstiju su vidljivi i zaslon se lako prlja, a da bi bio maksimalno čist, potrebno ga je duže i temeljitije brisati. Nakon toga izgleda odlično. Zaslon je reflektirajući i izgleda kao zrcalo.

KAMERA
Uređaj ima fotoaparat od 8 megapiksela sa autofokusom i bljeskalicom koji snima jako dobre fotografije. Ima puno opcija koje se mogu podešavati kao što je osvjetljenje, način snimanja i slično. Po danu slike ispadaju odlično i na visokoj su razini kvalitete. Boje na slikama su lijepe i prirodne, a oštrina dobra. U slabijim uvjetima osvjetljenja, kvaliteta fotografija je slabija, ali i dalje upotrebljiva.
Bljeskalica svoj zadatak obavlja dobro, ali prilikom fotografiranja nekog objekta potrebno je imati mirnu ruku, kako bi fotografija bila što oštrija i da bi se ublažio efekt trzaja.
Treba pohvaliti i odličnu kvalitetu video snimanja i solidnu prednju kameru.

RAD UREĐAJA
Quad core procesor Cortex A7 1.4 Ghz u kombinaciji sa 1 GB radne memorije vrlo solidno obavlja svoj zadatak i može bez problema pokrenuti velik broj aplikacija, pa će većini biti dovoljan. Softver je brz i ne šteka. Sve radi glatko i nema zapinjanja. Sonyjevo sučelje je odlično i svakako jedno od najljepših. Ima odlične teme, lijepe pozadine i ikone, a slova izgledaju privlačno. Uređaj ima i odličan video player koji jako dobro vrti većinu formata.

ZVUK
Uređaj ima dosta kvalitetan zvučnik, a u paketu se dobiju i kvalitetne slušalice od Sonyja. Zvuk ima i opciju za podešavanje basa. MP3 player je odličan i ima puno opcija. Zanimljivo je što pozadina mp3 playera mijenja boju ovisno o boji koja prevladava na slici albuma određenog izvođača. MP3 player ima i lijepe vizualizacije koje su odlično smišljene i zanimljive i omogućuju još veći užitak slušanja glazbe.


BATERIJA
Uz dosta korištenja, surfanja internetom, gledanja video zapisa, slušanja glazbe i igranja omiljenih igara, baterija bez problema može izdržati 3 dana, a uz minimalno korištenje je moguće postići i duže trajanje baterije.


ZAKLJUČAK:
Sony Xperia T3 je odličan uređaj koji omogućava vrlo ugodan rad. Jako je tanak, elegantan i ima sve što bi većina mogla poželjeti. Radi se o kvalitetnom i pouzdanom uređaju koji nikoga neće razočarati.
Svatko tko ga počne koristiti, neće se moći odvajati od njega.

PREDNOSTI:
-dizajn i kvaliteta izrade
-zaslon
-rad
-baterija
-vrlo lijepo i privlačno sučelje
-ima led lampice obavijesti

NEDOSTACI:
-zaslon se lako prlja
-nedostatak oleophobic premaza i antireflektirajućeg sloja
ukupna ocjena
 
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Sony Xperia T3 - primjeri fotografija

Pomocu fotoaparata od mobilnog telefona Sony T3 se postizu dosta dobri rezultati, u vecini uvjeta.

Evo primjeri slika:

 

snijeg snijeg
bljeskalica bljeskalica
bljeskalica bljeskalica
makro makro
medo
 
1 0 hvala 0
13 godina
offline
Sony Xperia T3

Ekipa frend ima problema s T3,ekran mu se rotirao i od tada ne radi ni touch niti ga može ugasit.Može pomoć.

 

EDIT
Problem rješen,s pozivom sam popravio ga :P

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 15:31 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Sony Xperia T3

Cao ljudi, imam problem sa ukljucivanjem telefona, kada ga ukljucim prikazuje mi samo pocetnu stranu tacnije onu ljubicastu sliku, i tako vec 2-3 sata ista stvar :( 

Zna li neko sta je u pitanju i kako da rijesim to? :(

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice