Prebacivanje sa FSB-a na FER

poruka: 4
|
čitano: 8.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
offline
Prebacivanje sa FSB-a na FER

Fali mi 10 bod za Fer, pa mislim da cu na Fsb. Jel moguce se prebacit nakon prve god na Fer. Ako da koje predmete bi mi priznali?

12 godina
offline
Prebacivanje sa FSB-a na FER

I mene zanima, inače sam iz Senja, pa razmisljam mozda otic jedan semestar u Rijeku na elektrotehniku pa se prebaciti, ako neko zna koja je procedura oko toga te koji je izbor bolji (FSB ili el.teh. u rijeci) 

14 godina
neaktivan
offline
Prebacivanje sa FSB-a na FER

Na FER-u vam sa strojarstva eventualno priznaju MAT1 ako ste polozili MAT1 i MAT2 (oboje). Na feru se to radi puno sire, ekipa je imala puno problema s tim. Vecina se ipak prebaci bez da im ista priznaju... S drugih elektrotehnickih fakulteta eventualno po koji manje bitan predmet, uglavnom nije praksa da priznaju. Racunajte se prebacit.

 

Inace statistike od neke godine, sto se tice rang liste:

 

1. - 50. mjesta na upisu: 48 polozilo u roku, 1 se prebacio, 1 otiso van

50 - 100. mjesta: 40 polozi u roku

.

.

.

.

400 - 500: 20 polozi u roku, 27 polozi uopce

500 - nadalje: 10 zavrsi uopce fakultet, nijedan u roku

 

... Tako da osim ne smatrte da cete ful ful zagrijat stolicu u odnosu na sad, ili ako se bas smatrate nesretnicima

zbog neke nezgode na maturi, manite se FER-a samo ce vam lovu izbit iz depa

 

 

mojpismonosa
6 godina
neaktivan
offline
Prebacivanje sa FSB-a na FER

Bok ekipa!

 

Evo ja sam sad predao potrebnu dokumentaciju za prijelaz s FSB-a na FER. Imam sve tražene uvjete. Gospođa s kojom sam pričao preko mail-a prije 2 mjeseca mi je rekla da fakultet prima SVE studente koje zadovolje uvjete (znači postat će FER-ovci, a ne kandidati). To mi nema baš nekog smisla. Čini mi se da bi se onda cijela RH mogla upisat na FER na tu foru. Zna li netko jel to istina? Inače imam prosjek 3.7 i 47 ECTS-a u trenutku predaje molbe (mogao bi još nešto dat na FSB-u)

 

Pozdrav!

 

EDIT (17.9.2018): Primljen sam . Samo ja i još jedan kolega smo primljeni. Bilo je pet molbi za prijelaz. Ove preostale tri molbe nisu ispunile kriterije pa nisu ni došli čuti rješenje. Kolegije na "starom" faksu možete polagati i nakon isteka roka za predaju potrebnih priloga/dokumentacije (sve do samog datuma kada saznajete rješenja molbe) ako nemate sve uvjete. Samo logično molbu za prijelaz trebate predat do naznačenog datuma. Priznali su mi Mat 1, TZK 1 i 2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2018 19:37 (CroGamer_1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice