Training like a superhero for 30 days

poruka: 5
|
čitano: 1.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
offline
Training like a superhero for 30 days

Praznici pocinju,imam vremena i zelim napravit jedan eksperiment a sad ne znam bas dali to moze lose utjecati na moje tijelo.

Kao sto sam naslov kaze trenirao bi svaki dan(u teretani naravno) no to nije problem.Trenirao sam dva mjeseca(9.-10.) i onda sam prestao na mjesec dana(11. i sad bi opet krenuo.

Uglavnom uspio sam si sloziti 1 week meal sto znaci da bi svaki dan stavio u sebe oko 200g proteina sto je normalno za ozbiljne sportase no pitam se dali ce to lose utjecati na mene,ako je to previse onda sam mislio kao prvi tjedan 100g pa drugi 150g i ostala dva tjedna 200g.

 

Cilj ovoga je da vidim sto mogu postici u mjesec dana,poslije toga cu i dalje trenirati no umjereno i necu se bas toliko opterecivati s hranom.

I da imam 16,tezak 67 kila i visok 175

2 Waste of time
1 Do it
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.12.2017 23:18 (karlo125).
10 godina
offline
Training like a superhero for 30 days

Mislim po mom nekom mišljenju, zašto da ne, uostalom najbolje se shvate stvari kada sam na sebi testiraš pa vidiš kako ti organizam reaguje na to.

Kakav tip treninga planiraš raditi, klasični body building trening, neka kombinacija sa powerlifting-om, kraće treninge, duže, koliko dana u sedmici, sve su to neke varijable

Ja bih ti preporučio 3-4 dana u sedmici, uz jaku ishranu, što više složenih ugljiko hidrata, zdravih masti za energiju i mislim da ti je sve preko maksimalno 140 grama proteina dnevno nepotrebno, sve što ne iskoristiš odlazi u mast.

Uz to sve, ako želiš baš da se uništiš u tih mjesec dana, uzmi kreatin, nije skup suplement a efektivan je, zadržava vodu u mišićima, omogućava brži oporavak i mišići budu u ''kvalitetnijem okruženju za trening'', ali nakon mjesec dana napravi pauzu sedmicu dvije od kreatina zbog bubrega i slično.

 

Al opet kažem, istraži sam na sebi sve, uz oprez naravno i promišljenost, uostalom imaš sve ove informacije i na netu, ovo je samo neko moje mišljenje i lično iskustvo

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.12.2017 23:44 (Flux_Pavilion).
12 godina
offline
Training like a superhero for 30 days

30 dana nece dati skoro nikakve rezultate, misicne grupe trebaju po 2 dana odmora da bih napredovale.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.12.2017 23:57 (ivanzu).
10 godina
offline
Training like a superhero for 30 days

30 dana kvalitetnog treninga i ishrane naravno da ce dati rezultate, (al ne ocekuj 5 kila mišića ono), a to ces najbolje sam primjetiti, uzmi slikaj se bez fleksa sad i nakon 30 dana, pa poredi sam.

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
16 godina
offline
Training like a superhero for 30 days

Ne ocekuj previse od 1mj treninga, i da misicne grupe trebaju po 2 dana odmora izmedu treninga tako da moras napraviti raspored koji dan ces koju grupu misica trenirati, izuzetak od toga su trbusnjaci koji ne trebaju toliko odmora. Najbolje da potrazis savjet u vezi treninga od nekog tko je strucan i koncentriraj se na to da pravilno izvodis vjezbe vise nego na to koliko kg mozes dici jer time neces nista postici. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.12.2017 2:14 (Patrick_cro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice