Tele 2-Božična Ponuda

poruka: 9
|
čitano: 11.835
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Tele 2-božična Ponuda

dobio san ponudu i razmišljam se možda uzeti jednu od ponuđenih,jer se nude kao 2 mobitela na dar,ako potpišeš ugovor na 24 rate..

 

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/ovog-bozica-poklanjamo-smartphone/p99/#img

 

pa sad me najviše zanima koji je "kvalitetniji" mobitel,dal ovaj samsung ili ipak LG,pa ako se netko kuži bolje da mi kaže par riječi...jer pretpostavljam da bi uzeo ovu najjeftiniju tarifu,jer mobitel ne koristin previše svakako,ali eto,kad je "dobra ponuda",LOL...pravi konzument,lol...

stoga,molim znalce da "pomognu" malo oko odabira,jer ne vjerujen da bi uzima samsung S4,jer i ja znan da je on "najbolji",ali još razmišljam...hvala unaprijed,..lp:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Tele 2-Božična Ponuda

Isplati li se uzet ovaj S4?

 
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Tele 2-Božična Ponuda

stvarno,dali je isplativo uzeti telefon,pa ga preprodat ili tako nešto slično,neman pojma pošto se sad kreće cijena takvih telefona,ali nije baš jeftin valjda...pa je pitanje jel isplativo uzet samsunga S4 za 400kn,i preprodat ga za neku veču lovu možda??ili je ipak bolje uzet jeftiniji i ne zafrkavat se uopće s time...pitan jer mi je jedan kolega uzeo tako telefon,pa ga odmah proda i uzeo cash,a ostavio sebi karticu za razgovor u starom telefonu??koliko je tako nešto isplativo uopće??hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Tele 2-Božična Ponuda
Isplativo je jedino operateru, tebi tj. kupcima sigurno nije!
Tipična blagdanska navlakuša...
11 godina
neaktivan
offline
Re: Tele 2-Božična Ponuda

a slušaj,u prosjeku trošim svakako oko 110 kn(bon prepaid) mjesečno,tako da sad ne znan,nisan neki potrošač,ali ovako bi dobio baren dva mobitel i taj smartphone,iako mi možda i nije tolika neka potreba,ali ovako ću i dalje trošiti 110kn u prosjeku,ali neću imat telefon ili taj smartphone...ionako kontan da bi uzeo tu najjeftiniju tarifu za 119kn i ciao...a pretpostavljam da neču trošiti sad odjednom hrpe nekih minuta i zivkat ljude,jer nisan taj tip...baren je tako neka računica u mojoj glavi,pa ne znan,možda griješim...vidiću još,očekiva san malo "više pomoči neke",LOL :)

14 godina
offline
Tele 2-Božična Ponuda

Pozdrav, što mislite o ovoj ponudi ?

 

Pošto kupujem mobitel, ovo mi se čini kao ok ponuda, jednokratno 199 i dalje svaki mjesec 150 uz mix tarifu 75... Može neka iskustva tko ima tele2, kakav je signal ? Kakav je signal internet mreže ? Naplaćuje li se kakve dodatne naknade ili će svaki mjesec (ukoliko ne prijeđem limit) doći račun od fiksnih 150 kn ? 

 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Tele 2-Božična Ponuda

Što se signala tiče, dobar je, u Požegi i S. brodu bolji nego tcomov. A i ako nestane signala, uvijek se možeš prebaciti na t-com i koristit njihov signal.

11 godina
neaktivan
offline
Tele 2-Božična Ponuda

ja bih dodao neke stvari,kao npr...reklamira se cijena OD 119KN najmanje,a ne kažu vam da treba platit još 15kn za naknadu za mrežu i telekomunikacije,ŠTO JE ODMAH OČITA PREVARA,dalje,ako ne uključite OSOBNI LIMIT,dakle da ne idete previše u crveno,on se pali TEK NAKON 50KN dodatno potrošenih,a ako ne aktivirate to,onda max možete JOŠ 400KN povrh tog u minus,dakle,minimalno bi trebali potrošit 184kn da bi vas obavijestili da ste dosegli limit,a KAO NE MORAJU VAS UOPĆE UPOZORIT DA STE DOSEGLI POTROŠNJU,KAO TO IM NIJE OBAVEZUJUĆE...JA SAM OSOBNO IMA SLIČNIH ISKUSTAVA S T-COM.GDJE SU MI DALI KAO TARIFU 75KN I TO JE TO,A RAČUN JE BIO OD 170KN DO 200KN PROSJEK,DAKLE DUPLO ILI SKORO 3 PUTA VIŠE??!!SVE SU TO OBIČNI PLJAČKAŠI,NIŠTA VIŠE...ovako iman bonove i ne mislim se oko ničega,koliko iman,toliko potrošin,a ne da me netko jedva čeka da prijeđem limit i tarifu,pa da počne pljačka,zaboravio san pitat oko promjene naplate i cijene poziva,ali vjerujem da porastu drastično IZVAN TARIFE...DAKLE PLJAČKA...ništa drugo...stoga preporučujem svakome da zaobiđe lopove i to je to...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
offline
Tele 2-Božična Ponuda

Znali netko od vas mogu li putem web shopa od Tele2 uzeti odmah dva uredaja ili moram narucivati jedan po jedan (ne daje mi opciju da stavim dva uredaja).

 

Postojeci sam korosnik te sada imam tarifu Revolucija bez ugovorne obveze i sada bi uzeo dva uredaja putem web shopa posto me ispadnu 200 kn jefiniji (nije bas malo) no nemam opciju za dodati odjednom dva uredaja pa zna li netko kako to obaviti i je li to moguce (naravno sve ide uz trajni nalog, ako je potrebno kakve kartice, gotovine..kako god...samo da mogu odjednom uzeti dva uredaja ili moram naruciti svaki posebno (sto nema smisla)).

 

P.S.

 

@ johnyaces777

 

Ima nas koji si ne mozemo priustiti gnjavazu s bonovima i nikada do sada nisam imao problema s pretplatom i placanjem, a koristio sam t-mobile, VIP i Tele2 te nikada problema.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 2:04 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice