TELE2 - Problem sa popravkom mobitela i zamjenom

poruka: 3
|
čitano: 7.096
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
offline
TELE2 - Problem sa popravkom mobitela i zamjenom

Isprike ako sam pogriješio temu

 

Dao sam prije 11 dana mobitel u servis jer još ima garanciju i više ne radi. Ekipa u tele2 centru je rekla da je rok za isporuku novog ili popravak ovoga 3-4 tjedna. Dali je to točno, postoji li negdje prava potrošača gdje piše koji je rok za takvu dostavu. Mobitel je pod tele2 pretplatom i ugovorom i ima garanciju.

 

Drugo pitanje i problem. Nakon 11 dana još uvijek mobitel nisu poslali na popravak jer sam danas bio i rekli su mi da mobitel još nije poslan, ali da bude. Malo me to brine, 11 dana i još nije otišao od mjesta na kojem sam ga predao.

 

Na upit zašto nemaju mobitel za zamjenu rekli su da su svi mobiteli ustupljeni i da nisu dužni nabaviti mi zamjenski mobitel. Istina? Molim neki savjet, rješenje.

 

Hvala

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: TELE2 - Problem sa popravkom mobitela i zamjen
Zamjenski mobitel ti nisu dužni dati, to samo ako imaju na lageru. Malo je dugo čekati 11 dana da mob pošalju na servis, ali ne šalju jednog po jednog, nego kad ih se više skupi ili kad im dođe njihova dostava ili tko već. U zakonu ne piše točan broj dana tj. rok u kojem mobitel mora biti popravljen, već postoji samo pojam razuman rok. Negdje cca 45 dana od dana predavanja uređaja bi bio krajnji rok za popravak.
8 godina
offline
Re: TELE2 - Problem sa popravkom mobitela i zamjen
Imaš sve u Zakonu o obveznim odnosima, članak 400 nadalje.
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice